Dagarna går...

...som jag skrev i tidigare inlägget så springer veckorna förbi, på både gott och ont... Gott så långe som man hinner med :).

Vi börjar som sagt bli friska, Hilma, meja och Melvin har varit på förskolan/dagis i veckan. Lite snor och hosta kvar men inte mer än de andra barnen på dagis, det är ju en sån period nu... Den hemska hostan som många har haft kan tydligen hålla i sig flera veckor efter att man blivit "frisk"... Men vi fick nog den lindriga varianten tack och lov!

Casper har varit hemma från skolan hela veckan, han prövade gå på skolan på onsdagen men det kändes inte alls som han fått tillbaka orken så han blev hemma torsdag och fredag..

Jonna har klarat sig bra med bara lite snor och nästäppa, Meja däremot har typ bara nysit någon gång, hon klarar sig undan rätt ofta när de andra är sjuka!

Jag fick en släng av lätt feber men blev däremot jätte snorig och täppt näsa, lite kraxig i halsen och tappade delvis orken. Har även haft ont i hela höftpartiet nu i tre dagar, hoppas att det hänger ihop med förkylningen för några foglossningar vill jag helst inte ha!
Det liksom ilar ner i benen och värst är det när jag suttit stilla en stund, men det har varit mycket bättre idag :).

Idag har vi varit ute innan lunch och sen slappat, avslutade kvällen men Melodifestivalen och nu är det dags att krypa till sängs så att man är någorlunda utvilad tills i morgon då vi får middagsgäster :).

Uppdaterar om helgen med bilder och annat lite senare, helgen är ju inte slut ännu ;P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus