Inskrivning! Och helgen i allmänhet...

Äntligen!!! Jo i fredags var jag och skrev in mig hos BM, lite sent kan man tycka när jag dagen till ära var i vecka 16+5 i stället för v 10 då man vanligtvis gör det ;)... jaja, jag hinner i alla fall få en tid för ultraljud i lagom tid :D.
 
Passade på att väga både Ninni och Towe också när jag ändå var där.
 
Göran var ju i stan och gjorde ett prov på förmiddagen och åkte sen hemöver och stannade hos Robert i Svensta.
Jag hade alla barnen utom Casper hemma, vi pysslade på, åt lunch, hämtade en släpvagn (som vi skulle lämna tillbaka åt svärmor så hon slapp åka när vi ändå skulle till Svensta) och åkte mot Svenstavik typ 15 min senare än jag tänkt... blir så när man måste byta bajsblöjor som inte fanns med i flaneringen ;)...
 
I alla fall kom vi fram ganska precis då jag hade tid på labb för blodprover... Jag och Göran möttes på busstorget och bytte bil, han lämnade tillbaka släpvagnen och jag blev stucken :).
Inskrivningen gick bra inga konstigheter och det känns bra att det äntligen blev gjort.
 
Helgen då!?
Jo på fredag kväll kikade vi på Gladiatorerna tillsammans med barnen, eller jag kikade tillsammans med barnan, pappan var och spelade innebandy.
 
lördag hade vi middagsgäster, Robert och Angelica! Som denna dag anlände några timmar senare än de brukar, vi hade ju inte sagt någon tid men de var och kikade på hus på förmiddagen och  blev kvar några timmar längre än tänkt ;)... så som det kan bli ibland!
 
I alla fall så kom de så småningom, de hörde av sig när de började åta och då satte vi igång med middagen, äppelpajen hade jag redan förberett, den stod i kylen och väntade på att bli gräddad.
I alla fall så blev det en lyckad dag med ätbar middag, rätt så smarrig efterrätt och så ganska så trevligt framför Melodifestivalen och när barnen lagt sig så kikade vi på reprisen (som vi missat) på Fråga Olle.
Tack för besöket!
 
Igår var det söndag och den spårade inte ur som söndagar brukar göra (för mig), lite grinig blev jag på kvällen då det blev en massa tjurande från några barn lite här och var samtidigt som jag bara ville att allt skulle bli klart (duscha, elda, stöka udan i köket, fixa fika...) så jag kunde sätta mig i soffan och varva ner/göra kväll... men det lugnade sig :).
 
Hur var er helg?
 
 

Kommentarer
Postat av: Annika

Så spännande med en liten bebis till:D Ska ni ta reda på könet? Å hur mkt vägde dina fina flickor? *nyfiken* :)

2013-02-11 @ 22:51:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus