Lite flyt...

Jo men god kväll!
Har faktiskt fått lite gjort idag ändå :). Jag har checkat av min lista och hann med det jag tänkt och ändå i behagligt tempo :).

Jag har även pratat med min fina syster Tina hela 2ggr idag! Det var inte dåligt :), dessvärre är hon hemma med sjuk Märtis + att hon själv är ganska så snuvig och krasslig... Hoppas de blir friska och krya snart!

Göran kom hem lagom tills att middagen var klar, ugnsfalu stod på menyn :). Vi åt och sen duschade jag 4 barn innan jag själv hoppade in i duschen och sist men inte minst var det Ninnis tur och hon tyckte det var hur skoj som helst att plaska :D.

Det var meningen att alla barnen skulle få vara uppe och kika på Familjen annorlunda men de var för trötta, kunde inte varva ner och lyssnade inte så de fick åka i säng i stället.... Inte popis!
Meja som faktiskt varit lugn fick stanna uppe och kika, Casper lika så och det blev en lugn och mysig avslutning, ja förutom att Towe tjurade på med att klättra ur sängen en massa gånger ;P... Har jag nämnt att hon plötsligt halkat in i 2-års trotsen!? Allt ska testas :).

Nöjd med dagen och nu är det dags att krypa till kojs, natti natt och sov sött!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus