Lugnt till en början...

Idag blev en lugnare dag, i alla fall till en början :).
När jag lämnat barnen på dagis så hälsade vi på Lotta och Pontus några timmar, jag köpte med mig lite frukt och kex till Towe och semlor till Lotta och mig :) måste ju få unna sig lite extra ibland!
Ninni sov i bilen under tiden och när hon vaknade vid 12.00 så begav vi oss hemåt.
Körde en extra sväng så pass att Towe hann somna i bilen innan vi var hemma.

Jag och Ninni gick in, jag försökte få i henne lite lunch men det slutade med en gnutta lunch och en hel banan.
Towe sov inte alls länge, en knapp timma men det är ju bättre än inget.

Dessvärre så gnällde Towe på ont i magen och det slutade som jag befarade... Efter ca 15 min kräktes hon,mest troligt för mycket clementiner som blev starkt för lilla magen. Sen dess har det varit lugnt och hon sa själv; "inte ont i magen nu" med en förvånad blick när hon var duschad och påklädd igen.

Direkt var det dags att hämta barn på dagis, hem och äta mellis, lägga Ninni, hänga tvätt (2 maskiner), ta in Ninni ( hon sov 1 timma), laga middag, Göran kom hem, vi åt, stöka undan i köket, börja natta barn osv... Allt gick i ett kör och det var skönt att få sätta sig i soffan sen!
Kom iofs på när jag suttit en stund att jag glömt att jag skulle elda också :/ men då fick ju Ninni passa på att mysa lite extra med pappan innan det var dags att sova :).

Ninni var uppe lite längre än resten, vi satt och mös i soffan, kramades och busade en stund, lade henne strax innan 21.00 tror jag det blev.
Vi får väl se hur natten blir!? Inatt/morse vaknade hon 03.30, hon tuttade en sväng och jag lade tillbaka henne i sin säng och hon somnade inte förrän 05.15!!!
Lite mitt eget fel då jag tjurade på att lägga ner henne hundrasjuttioelva gånger i stället för att ta upp henne... Men hade jag tagit upp henne så hade hon ju fått som hon velat och när jag väl hade lagt tillbaka henne så ville jag vara konsekvent! Kan hända att jag testar en annan taktik i natt om det blir lika, typ ta henne till vår säng och inte lägga tillbaka henne :D...!?

När Ninni somnat så åt vi lite gott kvällsfika, avokado, paprika, yoghurt och det viktiga kryddan på! Super gott!!!

Nu blir det sova!
Natti natt...


Kommentarer
Postat av: madelein - sexbarnsmamma

Milla kräktes med igår men det var förmodligen pga all slemhosta. Inget mer efter det. Idag är hon dessutom feberfri men jag är hemma för att hon fortfarande hostar ganska rejält. Vi får se imorgon

2013-02-06 @ 10:07:10
URL: http://madelein.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus