Pust...!

Vardag igen och det märks att barnen är trötta efter ännu en helg med sen fredag och lördag med Gladiatorerna och Melodifestivalen...

Idag klev vi upp som vanligt vid 06.30 på vardagarna, åt frukost och skickade iväg skolbarnen, eller ja de skickar iväg sig själva nuförtiden :).

Direkt efter frukosten så satte vi 4 av 5 barn i badet, Ninni roade sig i hoppgungan och lyssnade på musik med pappan.

Rena och påklädda barn med nyklippta naglar ville sen måla små naglar så det pysslade vi med en stund innan de skulle återgå till leken som de knappt hunnit börja... Dessvärre så var de rastlösa och hittade inte riktigt tillbaka till där de var.

I stället så har det svansats runt, tjivats, skrikits, sprungits runt och varit allmänt halvkaos sen dess... Det är här som tröttheten och rastlösheten visade sig.

Vid 10.30 gav jag Ninni lunch innan hon skulle ut och sova, lite senare var det dags för lunch till oss andra.
Eftersom det inte fanns så mycket till rester idag så blev det tortellini, kanske inte det bästa till lunch, inte för en vuxen men för ett barn med fullt av energi så funkar det bra! De gillar det, äter och blir mätta :) och det är ju inte precis så att de äter det varje dag utan kanske 1 gång/vecka max.

Jaja, nu sover Towe, Hilma spelar på sin Nexus 7, Melvin kikar på Tingeling och Meja surfar på bolibompasajten :).
Mamman som valde att inte äta tortellini ska nu i lugn och ro (förhoppningsvis) äta ananaskassler och ris, lite rester sen gårdagen fanns men inte så att det räckte till alla ;P.

Det var dagen såhär långt... Göran åkte mot Svensta strax efter 10.00, möte med AMS kl. 14.00 och " lagadatorträff" med Robert innan :).

Nu lunch, ÄNTLIGEN! Synd bara att salladen tog slut ;P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus