4 timmars relax med god mat!!!

Idag var det dags att utnyttja julklappen som vi fick sv svärmor, relax med infraröd bastu och bubbelpool och god mat till det!

Lämnade 4 barn med Maria tills Susanne kom hem, de hade relaxen före oss och Casper var med dem.
Jonna och Ninni tog vi med oss för att lämna hos Angelica som såg mycket fram emot besöket :).

Vi kom dit vid 14.00, maten hade vi hämtat på Ica innan, kallskuret, massor av frukt och annat gott och så potatissallad och nybakat bröd!
Ställde maten i kylen, bytte om, duschade och tog på oss badrockarna :).

Vi började med bastun, 60 grader i 60 minuterar tanken men vi gav oss efter 40 min... Svetten rann, man blev dyblöt och anledningen till att vi avbröt var delvis för att jag började må lite illa, hade troligtvis druckit för lite vatten...

Jag duschade av mig svetten och gick efter maten, men bubblade lite innan vi tog för oss av alla läckerheter! Glömde så klart ta en bild, kom på det när maten var slut, därmed inget att knäppa en bild på ;P...

Vi åt, slappade lite i relaxstolarna, typ badenbaden i trä, rubbade och rätt bekväma.
Bubblade lite till innan det var dags att plocka ihop, duscha och åka hem.
Jag trodde att 4 timmar skulle kännas överflödigt men var till min förvåning helt perfekt!

Hos Angelica hade det gått bra, dock hade Ninni glömt sitt glada humör hemma och råkat ta med sitt gnälliga ;).
Men för att vara hennes första gång ensam borta så var det ju ändå ett lyckat resultat måste jag säga! Kändes ändå skönt att vi bara var en liten bit bort.

Jonna hade skött sig rätt bra, inte lyssnat alla gånger men Angelica är inte den som inte säger ifrån och det fick Jonna (kanske till sin förvåning) höra... Hon trodde väl hon kunde komma undan med lite av varje bara för att ingen av oss var där... men tji fick hon :)... Försöka kan man ju alltid!

När vi väl hade samlat ihop alla barn och kommit hem så var klockan strax innan 19.00, de fick kika en stund på tv innan det var läggdags för mycket trötta barn... Innan 20.00 var alla utom Ninni i säng, Ninni somnade ca 30 minuter senare.

Så ny sitter vi här i soffan, lugn och ro, klockan är bara strax efter 21.00 och vi tänkte avsluta med lite mys och film, ladda inför en ny vecka :).



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus