Ny vecka med nya utmaningar :)

Igår var det måndag och det var första dagen på denna vecka som i sig innehåller en liten utmaning :). Tror inte att det ska bli några problem men det är ju en liten omställning...
Göran har kurs/utbildning i Östersund hela den här veckan (till att börja med) och det innebär att jag är själv hemma. Egentligen inget krångligt i sig, bara lite stökigare att lämna och hämta på dagis, hinna med läxor och så.
Igår gick i alla fall bra, inget dagis så det var en mjukstart, pysslade på med lite tvätt och annat plock när barnen lekte.

När Casper och Jonna kom hem från skolan läste vi läxor och sen tog jag med mig Jonna för att lämna insamlingen, panta massa flaskor och göra veckans handling. Knappt i timma tog det och det mest pga att pantapparaten tog extra lång tid på sig, vi var tvungen att dutta tre ggr på luckan för att den skulle vilja öppna sig för varje flaska fastän pilen visade grönt... Tog ett tag innan vi kom på tekniken också ;P.

När vi kom hem matade Jonna Ninni som vaknade precis innan vi åkte, jag plockade undan lite i köket och sen bakade jag och Jonna en plåt kärleksmums! Efter det gick jag direkt på middagen som var klar vid 17.00 tiden då pappan i huset kom hem igen :).
Barnen hade frågat efter honom hela dagen och blev överlyckliga!!!

Idag har vi inte hunnit så långt än, morgonrutiner, bäddat sängar, samlat ihop dagisgrejer, lämnat på dagis, lagt Ninni, ätit frukt, vikt och lagt bort tvätt, tagit emot sotaren, målat på Towes griffeltavla som hon fick när hon fyllde år, tog fram den först idag :) och så har jag ganska precis tänt upp i källaren och nu är det dags för lunch ser jag :).
Towe har kikat en stund på Lotta under tiden jag var nere i källaren och nu blir det väl till att pausa filmen en stund så hon kan äta och sen troligtvis sova en stund.

Idag kommer hämtningen på dagis nog gå rätt smidigt eftersom Casper och Jonna kommer hem innan och jag slipper ta med mig Towe och Ninni men i morgon blir värre, speciellt om någon av dem ligger och sover precis då :/...

Nä nu lunch...

Bjuder på Towe när hon ritar:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus