Skola och vardag igen!

Det var inte så trögt att kliva upp i morse som jag trott, även om jag snozade någon gång bara för att jag kunde :).
Hilma klev upp samtidigt med mig och jag fick lite hjälp i köket men lagom tills att jag hällt upp gröten i tallrikarna så kröp hon ner i sin säng ;P hon ville inte ha gröt...

Alla andra var som väntat svåra att få upp men det är ju egentligen inte så konstigt då vi senaste veckan sovit till närmare 09.00 om morgnarna!

Ninni sov ända till efter frukosten, hon vaknade strax efter 03.00 i natt och jag tänkte att nu kommer ju inte hon somna om! Men efter en slurk tutte så bäddade jag ner henne och hon somnade om, var tvungen att kliva upp och lägga ner henne en gång.

När Ninni väl vaknade så fick hon mer tutte, det var det enda hon ville, närhet och tutta lääänge trots att mjölken "tog slut"... Hon brukar tröttna direkt när det slutat "rinna till" men idag var det tydligen myset hon ville åt :)
Hon lekte en stund med Towe på golvet under tiden som jag var ut och rotade fram Jonnas skidor som stod längst in i ett hörn bakom en hög med mopeder...
Jonna packade inga gympakläder då hon inte visste vad de skulle ha för gympa men ringde sen och sa att de skulle åka skidor, pjäxor och lite lämpliga kläder var jag upp på vinden och rotade fram också.

När jag varit fram med grejerna på skolan var klockan strax efter 09.30 och dags för Ninni att äta gröt. Hon har varit lite dålig på att äta sen hon var sjuk så förra veckan köpte jag nestle havregröt i hopp om att hon fortfarande tyckte om den och det gjorde hon! Idag kokade jag en lös gröt av havremjöl och tillsatte köpgröten till lagom konsistens och det gick hem :).
Efter gröten var det dags att sova.

Här inne lekte barnen på rummet, jag eldade och snart var det dags för lunch.
Jag tyckte Hilma såg lite hängig ut vid lunchen och tog tempen på henne... 39.3 hade hon och så hängig tyckte jag inte hon såg ut! Hon var glad och pratade på, skrattade och petade i sig maten, tog sig för pannan ibland men inte så mycket mer.

Med lunchen avklarade var det dags för Towe att sova, de andra kikade på film drack saft, mest för att Hilma fick saft pga febern och så åt de några salta pinnar.

Tiden gick, jag ringde några samtal mös i soffan med de andra och snart kom Jonna och Casper hem från skolan.

Ninni sov till 14.30 ca och Towe vaknade en stund innan.
Göran började med middagen strax efter 15.00, Jonna gjorde läxor och Melvin hade fått lov att spela på min iPad.

Före 16.30 hade vi både ätit middag och lite glass till efterrätt, barnen lekte eller kikade på tv, märktes att de började bli trötta.
Strax efter 18.00 fick de lite frukt och vid 19.00 var det dags att borsta tänder och ta på pyjamas, sedan bums i säng och som jag skrev tidigare så somnade barnen ganska så snabbt :).

Klockan är bara 21.30 och det känns som att den borde bara mycket mer med tanke på att barnen sovit ett bra tag :), ska själv försöka komma isäng före 23.00 ikväll också.

Jo just ja, Jonna slarvmaja hade ingen aning om vart hennes skolväska var i morse när hon skulle iväg, hon fick ta ryggsäcken iställe...
Vi letade överallt här hemma men hittade den inte, vi insåg att vi inte sett den på hela jullovet...
När jag var påväg hem från skolan efter att ha lämnat skidorna till Jonna fick jag en bild av väskan hängande på en av krokarna hemma hos Susanne så jag svängde för ni där. Mycket riktigt så hängde den där under Några av Tonys ytterkläder och i den fanns även Jonnas skolböcker och busskort så det var verkligen tur att den kom fram!

Ja det var denna dag, intressant eller inte, vår vardag i alla fall :).

Puss puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus