Halsfluss!!!

För några veckor sen så hade Casper ont i halsen, han klagade inte så mycket och det gick över på bara några dagar...
 
Några dagar senare så åkte Göran dit på halsont, feberkänslor och lite slö, det var midsommarhelgen. Fredagen var värst vill jag minnas och sen blev det bara bättre och bättre...
 
Förra veckan började jag få lite smått ont i halsen men, på torsdagen var vi på bio och på fredagen hade jag hur ont som helst och det kändes väldigt tjockt som en stor bulle i halsen!
Jag ringde VC och fick komma och ta prover om jag ville eller avvakta, jag valde att avvakta och det blev bättre dag för dag... lite känslig för jordgubbar dock, som vi hade på tårtan på lördag, har aldrig känt av jordgubbar förut!
 
Igår kände jag att halsen började bli värre och idag hade jag så där jätteont igen när jag vaknade! Och den stora bullen var tillbaka... Göran kikade i min hals och konstaterade att den var lite röd och svullen...
 
Jag hade tid hos BM 11.30 och tänkte att jag kunde försöka få tid att kolla halsen då om jag ändå skulle dit. Fick tid 10.50 så det var till att sätta lite fart då vi tagit oss lite sovmorgon!
Hilma och Melvin sov dessutom hos Gittan och oj vilken ovanligt lugn morgon ;).
 
I alla fall så visade det positivt på streptokocker, alltså halsfluss och mitt gomsegel var väldigt svullet, därav den stora bullen som kändes i halsen!
 
Blev penicillin och sen gick jag till BM och när jag var klar där fick Göran också komma in och ta prov då han fortfarande inte är bra i halsen och det blev samma svar där... Så nu käkar vi penicillin i 10 dagar.
 
Kollade upp lite om halsfluss och oftast går det över av sig själv, troligen var det så för Casper och ingen annan av barnen har klagat på halsont och därför behövs inte test på dem. Jag och Göran fick medicin pga. svårare symptom + att bebis kan ju komma snart :).
 
Halsen känns alltid lite bättre på kvällen, får väl se hur den känns i morgon bitti, mitt kiss har i alla fall redan, efter bara 1 tablett, nu 2 börjat lukta penicillin... BLÄ!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus