Sååå varmt!!! Och en Hilma som trillade i vattnen...

Och skönt så klart även om det kanske är lite jobbigt att vara höggradig i värmen men jag skippar att klaga :).

Både igår och idag har varit riktigt soliga och varma dagar. Igår eftermiddag tog jag med mig barnen till sjön och badade och de ville så klart inte gå hem när det var dags.

Jonna, Meja, Melvin och Hilma fick lov att sova över hos Gittan natten till idag och deg hade gått bra. De kom hem efter lunch, ville hämta barnlöses för Gittan skulle ta med dem på badet.
Jag packade tog med mig Ninni och Towe och följde med. Göran tog med sig Casper och Tony till handsjöforsen och badade istället.

Väl på badet så badade vi allihopa, även jag, Ninni och Towe, Gittan doppade sig också men 21.8 grader kändes både kallt och härligt i värmen :).

Vid 17.00 tiden begav vi oss därifrån men innan vi han. Gå därifrån som lyckades Hilma trilla i mellanbassängen med kläder på! Hon och Melvin lekte vid kanten trots tillsägelse...
Den är 80 cm djup så hon når botten men fann inte balansen i paniken så det slutade med att Jonna hoppas i med kläder på (hon var mycket närmare än mig som stod och packade ihop 15 m därifrån) och en halvblöt Gittan som fick kliva i då inte Jonna fick tag i Hilma ordentligt.

Allt gick bra, tror att alla lärde sig någonting och vi pratade om det hela efteråt när vi åt den efterlängtade mjukglassen innan vi gick hem.

Sen blev det middag hos farmor, några rejäla åsksmällat och ett skyfall innan vi gick hem och mattade barn som somnade direkt. 21.00 var det rätt tyst och lugnt men väldigt varmt här hemma :).

Så massor av värme, en olycka som gick bra och fortfarande ingen bebis, men den kommer när det är dags :).

Nu sova! Puss puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus