Varma grader och bubblor i vinden.

Igår kom vi upp i ganska bra tid, åt frukost och var ute innan 10.00!

Det var soligt och varmt, väldigt ljumma små fläktande vindar, barnen lekte och jag tvättade. Göran fick den äran att vila den tvätt som var ovikt och lägga in den samt all vikt tvätt i klädkammaren :).
Lyckades under dagens gång tvätta alla korgar tomma!

Vi åt lunch ute, Ninni somnade sen gott i vagnen, Jonna och Meja följde med Gittan (min moster) på loppis, Casper cyklade med kompisen Emil från Hede som är här på somrarna i sin farmors sommarstuga och resterande tre troll fick mumsa lite lördagsgodis ute på en filt.

Strax efter 14.00 tiden började det blåsa, himlen blev grå och regnet hängde i luften.
I stan hade det tydligen varig värsta regn och åskvädret med en massa vatten på gatorna! Samma sak för ca 1 vecka sen , då blev det översvämning på vägen vid järnvägsstationen i stan.

I alla fall så tog jag fram lite såpbubblor, ganska omsatt kom jag på då det blåste men det var rätt skoj ändå för bubblorna blåstes av vinden! Doppa pinnen och hålla upp den i luften så bubblade massvis av bubblor ut över gräsmattan :).

Regnet kom så småningom efter någon timma, vi gick in och det blev tacos till middag och sen lite mys för barnen i soffan innan läggdags runt 20.00 tiden.

Idag ser vädret mindre lovande ut :(... Kanske man ska passa på att baka lite!?
Just nu leker barnen och jag har krupit ner under täcket igen och väntar på att det ska gå en timma (30 min kvar) efter medicinen (penicillin) så vi kan äta frukost.

Vad gör ni idag?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus