En mycket god middag med bio som efterrätt!

I Måndags kom Göran spontant på att vi skulle ha gått på bio :) var ju egentligen inte så länge sen sist så jag blev lite överumplad eller hur jag nu ska säga!?
 
I alla fall så var det bara att hoppas på att kunna få barnvakt med så kort varsel, hade inte allför höga förhoppningar men det löste sig jätte bra! Tack fina Tina och mamma som ställde upp ♥.
Fördelningen av barnen blev inte direkt jämn ;P Tina tog 5 st och mamma 1, Casper var här hemma med Tony.
 
Åkte härifrån strax efter 14.00, direkt efter att vi hämtat barn på förskolan/dagis.
Lämnade Meja hos mamma och hämtade upp Robert och Angelica, åkte från Svensta vid 15.00.
 
Lämnade barn hos Tina vid 16.30 och landade inne på Cuprum vid 17.00.
 
Jag slog på stort och beställde oxfilé! Och det var ingen liten bit jag fick :D... brukar oftast bli besviken när jag äter ute, men inte denna gång! Både Göran och Robert tittade avundsjuka på min tallrik när den kom in ;P.
 
Vi kom till Bion precis några minuter efter 18.00 och eftersom filmen inte började förrän 18.30 så smet jag in på Guldfynd rakt över gatan för att kika på örhängen till Meja... varför ska personalen vara så himla trevliga och ta lång tid på sig när man har bråttom!? Jätte stressad med en Göran som ringt 3 ggr hann vi i alla fall både köpa tilltugg och sätta oss i salongen innan bio började :).
Precis innan den skulle starta så upptäckte vi att vår mugg som innehöll dricka hade lossat i skarven och läckte... fick snabbt springa och byta till en ny och sen kunde vi äntligen luta oss tillbaka och njuta av filmen.
 
Vi såg Baksmällan 3 och den var bra, inte lika bra på samma vis som de tidigare två men ändå helt ok, slutet som kändes som sämst blev plötsligt nästan bäst på hela filmen ;).
 
När vi var påväg till bilen hann vi med ett snabbt stopp på det gula M:et, jag var mätt efter all dricka och köpte inget, vi pratade lite skit och sen åkte vi för att hämta upp ungar.
 
Barnen hade skött sig bra, lite bråk syskonen emellen såklart men inget allvarligt. De hade våldsgästat en kompis till Tina och hennes två barn också innan de gått hem och ätit melon.
Melon i soffan och på väg på promenad
 
Meja hade haft det bra med momma och var nöjd md kvällen :).
 
Väl hemma så var det mars i säng och när alla barnen somnat (typ nästan direkt) så dröjde det inte länge förrän vi lade oss också.
 
Tack återigen för snälla gulliga barnvakter och tack även till det fina sällskapet! ♥ Puss puss

Kommentarer
Postat av: Angelica

Tack själv fina du <3

2013-06-05 @ 22:41:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus