Sabotage var bara förnamnet!

Dagen började inte bra, grått och trist ute och speedade oroliga barn redan från start, suckade för mig själv och tänkte "å nej inte en sån här dag"... men barnen och deras humör visade sig ganska snabbt vara dagens minsta problem!
 
När vi kom ut strax innan 08.00 i morse, skulle på skolan för en träff med rektor för att summera året... ja då möttes vi utav detta!
 
Punkterat däck höger fram på Opeln (Opel Vivaro)...
 
Fin jack!?
 
 
Avklippta kablar till extraljusen...
 
och en fin dekoration på motorhuven!? NOT!
 
 
Och det kommer mera...
 
Punkterat däck vänster bak på forden (Mondeo)
 
fint jack även där...
 
ännu mer dekoration...
 
antagligen felstavat också!?
 
Ja som ni förstår som kom vi inte iväg på något möte... ringde rektor som inte hade några problem som helst att komma hem till oss för möte i stället, uppskattas!
 
Polisanmälan gjordes, spår finns och även misstankar!?
 
Min stora fråga är; VARFÖR INTE BARA KOMMA HIT OCH PRATA OM MAN HAR ÅSIKTER, TANKAR OCH FUNDERINGAR!?
 
Värst är det för barnen som kommer i kläm, de flesta av dem förstår ju inte det hela men frågar och funderar så klart mycket omkring. Däremot så förstår Casper mer än väl och han mår inte alls bra av detta. Hans kommentar var; "Nu mår jag illa!"
 
Efter frukost, en massa samtal både till och från polis och försäkringsbolag,  lite lek, byte av däck, och lunch så blev det till att fara till stan och visa upp bilarna för konsultering på verkstad.
 
Finner egentligen inga ord för detta, ett däck eller två är väl en sak, repor en annan men ett riktat budskap/meddelande mitt i eländet gör ju saken värre än värst. Vad har vi egentligen gjort för att förtjäna detta!? Ingen förtjänar detta och absolut inga barn!
 
Folk har tydligen åsikter och det får man ha men man kan ju vara människa nog att stå upp för dem också och agera lite mer moget!
 
Många tänker direkt att ett barn gjort detta, speciellt med tanke på "felstavningen" men jag tänker att det även mycket troligt kan vara en ungdom/vuxen... för att kunna rista så pass hårt (igenom alla lager med lack, ända in i plåten) och på denna höjd som på Opeln så krävs det både kraft och längd, jag som knappt når upp att skrapa framrutan på vintern!
 
Ristningarna ser olika ut på de båda bilarna så det kan tänkas att det var mer än en person, och att skära sönder ett däck, klarar ett barn av det!? Har aldrig prövat själv nämligen men gummi på ett däck är ju rätt tjockt och bör ge en del motstånd!?
Ja jag har då inga planer på att testa heller så jag lär aldrig få veta... men mycket underligt är det i alla fall!
 
Nu lägger vi denna tråkiga och ledsamma dag bakom oss för en stund och blickar framåt, detta ska i alla fall inte få förstöra min familjs sommar! Men att glömma finns inte på kartan...
 
Nu är det dags att sova och hoppas på fint väder så att vi kan leka och njuta av morgondagen, för jag har den mest underbara familj jag kunnat önska mig med en fin man och våra UNDERBARA barn!
 
Puss puss
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Joanna

Men fy fan för folk!
Hoppas ändå det är ungar så det bara är "bus", är ju fan mer tragiskt om det är vuxna människor som håller på sådär.
Hoppas det ordnar till sig!

2013-06-20 @ 06:23:43
URL: http://www.frumittilivet.blogg.se
Postat av: Johanna

Men fy vad fruktansvärt, hur kan man göra något så sjukt!! Finner inga ord, hoppas ni och polisen får tag i idioterna. så mycket ni får stå ut med :'( <3 Kram till er!

2013-06-20 @ 10:11:14
Postat av: Annika

Fy fan! Och att skriva ungjävlar???? Jag blir så arg så arg, dra in barnen i det!!!!!!!!!!!!!!!?? Förstår att det måste vara jätte jobbigt speciellt för Casper som är äldre:( Nä, idioter! Kramar till dig och dina fina fina barn! <3

2013-06-20 @ 10:36:12
Postat av: Hege

Går det ant? Verste jeg har sett. Må jo være den svenske sjalusien som setter inn.... fy fader.... Mine tanker går til dere alle og spesilet Casper! Stakkars! :/

Svar: Tack för dina tankar! Helt sjukt hur människor gör! Vat inte vad jag ska säga ens :,(
Kimsan

2013-06-24 @ 11:40:17
Postat av: meh.blo.gg

Fy fan säger jag med. Troligtvis någon svagbegåvad människa med tanke på både budskap och stavning. Man blir upprörd så det räcker och blir över men sådana människor brukar inte vara så svåra att hitta och sätta dit. Hoppas någon skrämmer skiten ur dem

Svar: Vi vet nog vem/vilka det är som gjort det men utan några större bevis och ointresse ho polisen så är det ju lite svårt att få fast de hemska krypen!
Kimsan

2013-06-29 @ 22:43:00
URL: http://meh.blo.gg/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus