Snart sommarlov!

I morgon är det ny vecka igen och då är det sista veckan innan sommarlov :), på torsdag eftermiddag är det skolavslutning.
 
Det är med lite blandad förtjusning som jag längtar till sommarlovet... ska bli jätteskönt att vara helt lediga (barnen), slippa gå upp jätte tidigt och kunna vara ute länge på kvällarna, sommarväder osv... sen kommer ju bebis snart :)
Dessvärre så har barnen de sista veckorna varit uppåt väggarna, troligtvis är de trötta och längtar också till sommaren, de orkar inte riktigt med sig själva vissa dagar och då kan det bli bråk och tjafs från morgon till kväll! Reta varandra verkar vara det bästa som finns :/... så jag hoppas verkligen att det går över, för annars blir det en jobbig sommar!
 
Idag och flera dagar innan har regnet liksom hängt i luften och det har inte varit så vidare varmt ute. De små börjar bli friska äntligen (peppar, peppar) och jag hoppas att det får regna ordentligt någon dag nu så att luften blir lättare och solen och värmen kan komma tillbaka ordentligt!
 
Vi hade en väldigt lugn och slapp förmiddag idag, så där jobbigt slapp så att det kryper i min kropp för att jag verkligen behöver något att göra!
Sen vid 12.00 packade vi in oss alla i bilen och åkte mot stan, stannade i Brunflo för att äta på Sibylla men där var så med folk så vi beställde och tog med oss i bilen.
Åkte tillbaka en bit, Casper skulle ha match i Tandsbyn vid 15.00 så vi parkerade utanför byns skola och hade lunchpicknick i bagaget :) 
 
Matchen spelades, Caspers lag vann med 3-1, barnen hade lagom svårt att sitta stilla... och lyssna men de skötte sig hyffsat i alla fall, blev många tillsägelser och en hel del sura miner... (från barnen)
 
Vi kom hem vid 17.20, då fick barnen rabarberpaj som jag bakade igår, det fick bli kvällsfika, vi åt ju ändå rätt sen lunch.
Och vid 18.00 fick våra små trötta och olydiga barn lägga sig i sina sängar och kika på film, i morgon blir det upp tidigt igen och de behöver vila/sova!
Alla sover inte ännu men snart hoppas jag! De är övertrötta och gör allt för att hålla sig vakna såklart...
 
Men nu ska de sova, ska gå in och leka häxan surtant ;P... den elaka mamman som är dum och allt möjligt..
 
Puss på er!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus