Frågestund!

 
 
Har fått förfrågan om att ha en frågestund så vi kör väl en :)
Fråga vad ni vill så svarar jag efter bästa förmåga!
Ni har tills på söndag på er :)

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej!
varför har alla dina barn hål i öronen när dom är så små?
Varför skaffar du så många barn?
Hur gammal var du när du fick ditt första barn (casper)?
Skulle inte ni vara med på familjen annourlunda detta år?

Hälsa till allihopa från mig!
kram

2013-03-22 @ 15:06:08
Postat av: Anonym

Hur kommer det sig att du väljer att namnge din son till Rolf som du uttrycker var en svag människa, och sedan Teddy som du tycker var en underbar människa. Tycker inte att det känns som en kränkning att teddy(din "farfar") inte är värd bättre än att accisoreras med en hemsk människa.

2013-03-23 @ 17:20:34
Postat av: Thomas/Pappsen

Svar till anonym.... Nu är det ju så att även jag som är Kims pappa heter Rolf som mellannamn, vem som nu valde att ge mig det vet jag inte, men troligen var bägge föräldrar överens om det!

Rolf(biologisk farfar till mina barn) som beskrivs som en "svag människa" var kanske det, ingen av oss kände honom då han valde att inte finnas i våra liv på ett sätt som gjorde att han "förtjänade" den rollen, vilka orsaker som fanns för detta vet varken vi eller nån annan vad jag vet! Hur man än vänder det hela så är det upp till Kim och Göran vem eller vilka dom väljer att hedra via namnen, Teddy var en bra människa och vem vet, kanske även Rolf var det, kanske allt negativt runt honom blev för mycket och att han av den anledningen valde den väg han gjorde...Det mesta jag vet om Rolf är hörsägen och den kontakt jag själv och även mina barn hade med honom var ganska ytlig men han har på inget sätt varit elak eller dum mot nån av oss, bara väldigt frånvarande!!

Angående Teddy så har även han varit frånvarande i mångt och mycket, och frågan där är ju om det är barnbarnen som som ska ansvara för kontakten eller om dom vuxna ska göra det? En sak är helt säker och det är att varken jag eller barnens mor har på inget sätt hindrat kontakt med nån av de två, varken Teddy(som jag för övrigt räknar som barnens farfar) eller Rolf... För övrigt finns det ingen mer än vi som vet hur kontakten varit med Rolf... Han bosatte sig ju sista åren han levde uppe i Jämtland, faktiskt bara någon mil från där vi bodde, kan ju vara nått att fundera på när jag nu faktiskt är ganska säker på var frågan kommer ifrån!

Nu överlåter jag ju till Kim att svara på sina egna frågor och huruvida hon godkänner denna kommentaren är hennes val och även svaret till en "anonym" ;o)

2013-03-24 @ 15:18:29
Postat av: Faster Nena

Har alla dina barn samma färg på ögonen? Vilken färg har du och Göran?

Är någon mer än Towe och Ninni Rödhåriga?

Om jag kommer upp till Rätan med Hubbe i sommar, är det okej? :D

Åsså en massa kramar!

2013-03-24 @ 18:32:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus