Funderingar kring namn...

Nu är det pojknamn som det ska spånas i och det är roligt men ganska svårt tycker jag, namn över huvud taget är svårt!

Men i alla fall så har vi diskuterat och pratat lite och kommit fram till lite olika alternativ, det gäller ju att hitta två namn som går bra att kombinera.

I alla fall så ska minst ett av namnen vara ett släktnamn och just denna kombination som vi kom på nu senast är Rolf Teddy Meyer, hur låter det!?

Rolf är efter min biologiska farfar som jag minns ganska svagt, träffade honom några gånger under min uppväxt men kallade honom inte farfar då jag redan hade en...
Rolf lever inte idag.

Teddy var som sagt inte min biologiska farfar men han var den som jag och mina systrar kallade farfar för han var farfar för oss och det var även han som alltid varit pappa till min pappa, han som alltid funnits där.
Teddy minns jag tydligt
Så även om inte Rolf fanns där även fastän jag även under tonåren försökte få kontakt så finns ju ändå släktbandet.
Och så Teddy, för att hedra min underbara farfar, alltid så varm och snäll även om han var bestämd vilket var jätte bra, jag älskade alla sidor av honom! Synd bara att jag inte riktigt vågade ta tag i kontakten igen efter att han och farmor separerade. Mamma och pappa separerade också, jag fick en egen familj och det var helt enkelt mycket som hände.
Men jag är väldigt glad över den tid jag fick med honom och att jag faktiskt pratade med honom igen, jag vågade ringa och jag möttes av den härligaste röst. Tanken var att jag skulle komma ner och hälsa på honom men åter igen så tickade tiden på och helt plötsligt var det för sent :'(...

Ja det där blev ju lite mer än bara tankar kring namn, lite mer utförligt hur jag tänker :).

Man ska ta hand om varandra och inte glömma dem som haft stor betydelse och tillfört glädje och lycka i ens liv <3


Kommentarer
Postat av: Hege

Det er utrolig vanskelig med navn, men Teddy Meyer synes jeg var utrolig herlig altså!!! Har dere to navn på de andre barna? Jeg synes Rolf er litt hardt mot Teddy om du skjønner?? Men Rolf er jo veldig voksent! :) Så søt kombinasjon. Men jeg hadde personlig holdt meg til kun Teddy :)

Svar: Ja Teddy är väldigt mjukt och Rolf mycket hårdare och mer vuxet som du säger. Vi får se vad det blir i slutändan, är ju ett tag kvar :)
Kimsan

2013-03-07 @ 20:21:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus