Marknad och möblering!

Det blev som planerat i alla fall igår, trots förkylning så packade vi in oss i bilen allihopa och åkte till stan.
Först till körskolan där Göran tagit taxikortet och sen försöka hitta parkering för att ta en sväng på Gregoriemarknaden :).
Först gick vi ett varv och kikade innan barnen fick välja ut något att köpa. Jonna och Meja köpte varsin sjal, Melvin en spindelmannen mask med pilbåge och något annat till, pilar med sugkoppar.
Hilma skulle absolut köpa en klubba och Towe hakade på, de fick även köpa varsin liten ballong, Jonna, Meja och Melvin köpte även godisremmar.
Till Casper köpte vi en keps och lilla Ninni hon blev helt utan :( hittade inget vettigt till henne och då känns det dumt att köpa bara för köpandes skull.
Jag köpte lite kolor och Göran handlade korv. Det sista vi köpte var munkar, jag sprang iväg och handlade den medan Göran packade in vagnar och barn i bilen.

Vi hade ev tänkt möta upp Tina och Märta på stan också men det var kallt och vi kände oss klara innan de hann komma ner så vi får ta det en annan gång, förlåt Tina :(...

Lunch köpte vi på donken, 10 cheeseburgare beställde jag och hon i kassan blev nog en aning förvånad ;P.
Sist en snabbis in på Jysk för att köpa en liten tv-bänk till Casper som fått lov att låna Bennys 42" tv som han har haft i lägenheten i stan.

När vi väl var hemma igen så slappade vi ända tills kvällen då det var dags för Gladiatorerna. Eller ja nästan, vi skruvade ner sängen i Caspers rum, barn in min gamla 120 säng och skruvade ihop tv-bänken men sen var det ganska lugnt.

Idag har vi gjort i ordning i Caspers rum, möblerat om och fixat, bäddat rent i "nya" sängen och gjort fint :).
Näst på tur blev att bära ner sängen som stod i Caspers rum tidigare och skruva ihop den på barnens rum, Hilma och Towe fick ta den. En modell låg loftsäng med en resormadrass i botten och vips är det en våningssäng, det var så Casper och Melvin använde den innan när Melvin fortfarande sov där uppe. Efter i Julas när Jonna sov hos Casper för att Milla och Jacob lånade Jonnas rum så har Melvin sovit nere.

Det här blir långt märker jag... Så för att förklara lite kortare så fixade vi i både Jonnas rum och barnens här nere plus att vi gjorde fint i hallen uppe med soffa och bokhylla med alla böcker och en lampa. Vi bar även ut en massa saker/möbler som inte vi har någon användning av och som bara tagit massa plats.
Samtidigt så har tvättmaskinen gått hela dagen, bytte sängkläder i alla sängar och det är lika bra att tvätta på en gång :). Barnen badade också i omgångar :).


Timmarna gick och det blev dags för middag och efter det var det hög tid att bädda rent knalla sängar innan Ninni skulle bada och vips var det dags för finalen sv Melodifestivslen.
Barnen höll på Ulrik munter och Yohio men det var Robin Stjernberg som vann och går direkt till Eurovision i höst!

Nu är både mamman och pappan aströtta, hög tid att sova och jag håller timmarna för att Ninni ska sova utan bekymmer resten av natten!

Natti natt <4


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus