Pustar ut!

Nu är det över! Hoppas jag!!!! Vill inte ha tillbaka det som vi i alla fall tror är skabb en endaste gång till! Nu är det bra!
 
I alla fall så sover alla barn nu sen en stund, de 5 yngsta kom isäng före 20.00 och de två äldre en timma senare, de hade lite läxor att göra sen fick de lov att sitta uppe en extra stund.
 
Göran är på bandy och den sista tvätten (för dagen!) snurrar i maskinen, blev 6 st innan det var färdigt.
 
Natten till idag gick förvånansvärt bra för alla men tänker först och främst på Ninni som fick byta ut sin goda tumme mot en liten napp, hon sov hela natten!!! Nu ikväll somnade hon rätt ovaggat med sin tumme på rätt plats, dem måste ha varit extra god!
Själv sov jag också jätte bra och det var ju skönt att känna sig utvilad när man vaknade i morse och det var dags att kliva upp. Det blev till att kliva upp på en gång, Meja kom med Ninni till vår säng och hon tänkte direkt hugga in och snutta lite tutte men det fick hon inte och blev så ledsen :(...
Vaknade även av att Towe låg mellan oss inatt, hade inte märkt att hon kom och plötsligt tog hon sina snusar och gick iväg... blev förmodligen trångt och jag trodde hon gick tillbaka till sin säng men hon kröp upp i soffan ;P gofisan.
 
Var nyss ner i källaren och tände upp också, det sista måstet för ikväll förutom att jag måste stoppa kläderna i tumlaren sen när de är klara i tvättmaskinen, men det går ju snabbt!
 
I morgon är det torsdag och kyrkis men vet inte ännu om vi ska gå men det lutar nog mot det, Melvin har lovat att vara lugn om han får följa :) men jag vet nog hur det blir när vi väl är där och han blir tagen i leken, då har han nog glömt det! Men barn måste ju få vara barn också och man kan ju alltid hejda dem lite och påminna men de måste ju få leka också.
 
Ja, det var det... inte så intressant... måste försöka hitta roligare saker att skriva om, förslag mottages :)
 
Puss å hej

Kommentarer
Postat av: Longevity - en blogg om hälsa

Ojdå, skabb låter inget vidare :(
Ha en fin fortsatt kväll!!

Svar: Nej inte alls så speciellt skoj :( men vad gör man!? Behandlas måste den ju ock nu hoppas jag vi slipper göra det igen för all framtid och evinnerlighet!Glad Påsk!
Kimsan

2013-03-27 @ 22:14:26
URL: http://madelein.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus