Tvätta, tvätta, städa och tvätta!

Idag klev vi upp, åt frukost borstade tänder, tog på nya riktigt rena kläder (för säkerhets skull, känns bättre så!) och smorde händerna en extra gång med Tenutex.
Ninni hade såklart bajsat så hennes rumpa fick tvättas och smörjas igen och det blev lite svidigt igen.

Efter morgonstöket så började tvätt och städstöket! Bäddade ur alla sängar, in med första tvätten som bestod av lakan! Handdukars som jag tvättade igår innan vi lade oss åkte in i tummaren.

Damsög/torrmoppade alla golv och skurade dem efter det och hela tiden var både ytterdörr och fönster öppna, lika bra att vädra riktigt!

Stoppade nyss in 4:e maskinen med tvätt nu och sen återstår 2 till innan kvällen är slut!

Till lunch fanns det rester och till middag blir det att värma på kycklingen som jag lagade i ugnen redan igår, vad vi ska ha till har jag inte klurat färdigt på än...

Det är nu bara 4 timmar kvar tills vi får duscha av oss den här smörjan och efter det ska jag bara bädda rent i alla 8 (!!!) sängar... Lagom tills det är klart så är det bums i säng för samtliga barn :).

Göran har tänkt att han ska hinna med att spela bandy ikväll också så före 20.00 ska allt vara klart! Sen kan man äntligen pusta ut och börja njuta av Påsken som vi för övrigt inte har pyntat ett jota till! Två stora påskägg fyllda med godis och en massa mys får duga :).

Den stora frågan som vi nu ställer oss är: Ska vi låta barnen få gå på dagis mer innan sommarlovet!? Jag behövs ju egentligen inte då jag är hemma hela dagarna men barnen behöver ju sina vänner också!
Vi får se hur det blir...

Nä nu är det dags att fundera klart på middagen.
Kan för övrigt bli lite kaos i hjärnkontoret då det här med att behandla skabb är minst lika krävande psykiskt och fysiskt! Allt tänkande och planerande för att man ska komma ihåg allt som ska göras och vilken ordning osv...

Men men, bit ihop och gört ba!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus