Barnvagnar!!!

Har alltid gillat barnvagnar och andra bebis/barn grejer, intressant och skoj liksom :). Skulle lätt kunna jobba i en baby butik!

Men jag har inte riktigt låtit mig kika och pröva så mycket som jag kanske eg har velat, typ bara i smyg då det är lite hysteri om kvinnor och barnvagnsintressen!

Har nyligen gått med i en grupp på fb som heter barnvagnar och jäklar va fort jag sögs in i träsket! Skitskoj ju! Men jag kan ju lova att det finns de som är galet barnvagnstokiga där in e ;P de som har typ 2 barn, äldsta 3 år och har ägt över 30 vagnar!!! Inget illa menat alls, men hur hinner man testa så många!?

Själv väntar jag ju barn nr 8 och har i dagsläget ägt 10 varnar, två av dem köpt helt nya. En Carena (1200kr om jag minns rätt!) till Casper, 3:e vagnen som även användes till Jonna och så den jag har nu, Babytravel Dublin som köptes när Melvin kom (6100 kr med liggdel och regnskydd) och den vagnen används ännu, snart 5 år senare!
De övriga vagnar jag/vi haft har vi antingen fått, köpt för 20 kr på auktion eller max köpt för 700 kr, förutom en som jag köpte för runt 4000kr men sålde ganska kort därefter med vinst :).

Nu är saken den att jag har beställt en ny vagn, en ganska dyr vagn som jag både längtar enormt efter samtidigt som jag har lite dåligt samvete eftersom jag egentligen har en fullt du vetande vagn och egentligen inte behöver en ny!

Denna vagn är egentligen inte så snygg men ändå fin, lite kantig och kanske inte så om ombonad men jag älskar O h ser fram emot dess funktioner och tillbehör :). Den största skillnaden mot den jag har nu är att sittdelarna är individuellt vändbara så man kan lätt välja att ha barnet ifrån eller mot sig.

Så klart så råkar det vara en vagn som är väldigt eftertraktad på dagens marknad och vissa ser den som den som en statusgrej, att folk har flera vagnar av detta märke osv. men jag ser mest funktionerna och att den förhoppningsvis ska uppfylla mina och barnens behov (de som kommer att åka den).

Jag ska sälja Dublin och sen har vi en Carena sulky som vi köpte för 200kr samt en Brio race som vi köpte för 400kr och dessa två får stanna som extravagnar.

Ja men till saken... Det snurrar massor med tankar om barnvagnar i mitt huvud dagligen och jag har insett att det är en ganska intressant värd och ett av mina intressen även om jag mest troligt aldrig kommer att kunna ha det som hobby mer än i tanken :)

Nu sova och förmodligen drömma om barnvagnar!

Ps. Den jag beställt är en Bugaboo Donkey från Holland och med alla tillbehör så sparar jag nästan 9000 på att beställa den där än att köpa allt här i Sverige (!!!)


Kommentarer
Postat av: Sandra

Vad andra tycker om att man har många vagnar eller byter ofta är inget att bry sig om. Inte heller om man väljer att köpa en begagnad ful och skruttig så länge den är hel, säker och håller den funktion man är ute efter. Jag har inte haft så många vagnar men har gärna velat byta och pröva fler men i slutändan känns det bättre att lägga pengarna på annat. En ny till första barnet som byttes efter ett år och sedan en syskonvagn och sittvagn. Får jag ett till barn blir det roligt med en ny barnvagn, tycker ju liggvagnar är det absolut snyggaste!

2013-05-22 @ 12:20:06
Postat av: Tessan

Hur köpte du den från Holland? :)

Svar: Jag tog kontakt med babyplus.nl och så hade jag mailkontakt med en av deras försäljare :)
Kimsan

2013-07-15 @ 19:21:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus