Hittat kattungar!

Göran var ut med soptunnan till vägen nu ikväll då vår ena katt "Kissen" kom från lekstugan (en timrad liten stuga på gården, mer som en liten friggebod) och plötsligt hörde han att det jamade från stugan!

Han gick dit och upptäckte en kattunge som kom ut genom ett hål under tröskeln till ytterdörren på stugan. Men den var inte ensam, det fanns fler kvar där under. 

Ungarna var såklart skygga men inte livrädda. En till fick jag tag på  vi brutit upp en planka i golvet precis innanför dörren, en kom Kissen bärandes på utanför stugan (såg inte ut som att hon riktigt visste hur hon skulle bära), kanske att den ungen krupit ut på baksidan av stugan!? Och den som vi tror är den sista kom efter mycket om och men ut själv när vi brutit upp ytterligare 5-6 brädor i golvet. 

Nu är katterna inne, de sitter i kattburen men vi tror inte att någon av våra två katter är mamma till dem, i alla fall inte Sötnos då hon bara fräser och springer därifrån.

Det skulle ju kunna vara Kissen då han/hon (köpte den som en hane men vi upptäckte att det troligtvis är en hona men hon har aldrig haft kattungar tidigare och vi vet inte om viska säga han eller hon ;P) var med hela tiden och ville visa oss ungarna men hon hämtade i te den sista trots att hon var till den flera ggr. Sen har vi känt på henne och det verkar inte som att hon har någon mjölk och ungarna är inte undernärda. 

Jag vet inte ålder man jag gissar på att de är ca 6 veckor gamla om inte äldre?

Ja så efter att nyss ha blivit av med de 7 kattungar vi hade så har vi nu tillsvidare alltså 4 st till... Söta är de i alla fall!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus