SHIT va tiden går!!!

Dagarna bara rasar förbi i raketfart och jag har tänkt skriva här massor med gånger veckan som varit men det har som inte alls blivit av!
 
Förra söndagen skrev jag sist och idag är det måndag veckan efter... 7 dagar sen och jag har knappt hunnit blinka!
 
Lördagen innan ovanstående söndag så hade jag och barnene en heldag hos Tina, Jonna spelade match och Casper var hemma med Göran.
Barnen lekte, jag bakade och lagade mat, Tina diskade och fixade, Lottis (Tinas kompis) och hennes barn kom förbi några timmar och vi hade det rätt så trevligt måste jag säga :).
 
Söndagen var vi som sagt hemma och städade och tvättade hela dagen! Sååå skönt att få det gjort :D.
 
Måndag hjälpte vi Robert och Angelica att ÄNTLIGEN flytta till huset, på lite drygt 5 timmar var allt flyttat och hela köket uppackat och ändå så stressade ingen speciellt mycket :). 
Fram emot kvällen så tog jag med mig barnen och åkte hem Göran stannde kvar då han skulle hjälpa dem att hämta soffan i stan dagen efter.
 
Tisdag var jag hemma med barnen, Melvin var snorig och kruppig så han fick vara hemma från dagis, bara Hilma som var där, hon fick dessutom åka med Casper och skolbussen på morgonen och vara en stund med C på skolan innan han levererade henne till förskolan :). Hämtning fixade farmor och sen kom Hilma inte hem förrän det var läggdags ;P.
 
Casper var så otroligt duktig och hjälpte mig med middagen, vi lagade pizza och han gjorde allt förutom degen, bakade ut och gräddade för det gjorde jag, men resten skötte han galant!
Göran skulle eg bli hemskjutsad av Angelica och Robert men han stannade ännu en natt då jag ändå skulle till Svensta dagen efter.
 
Onsdag blev det en tur till Svensta, Jonna och Meja hade tid hos tandläkaren 11.20 så strax efter 10.00 pckade jag in oss i bilen, hämtade J & M på skolan och sen for vi mot Svensta. 
Tina var hemma och vabbade så Melvin släppte jag av där så han fick mysa lite med moster och Märta sen lämnade jag av Hilma, Towe och Ninni hos Göran innan vi andra åkte mot tandläkaren och bvc för vägning av Theo.
 
När vi kom tillbaka åt vi lunch, jag hade tagit med mig pizza, vi gjorde 2 plåtar extra så att det skulle räcka till just lunch :).
Vi blev kvar till 15.30 tiden, skulle äta middag hos svärmor vid 17.00 och då vill man ju inte komma sent ;P.
 
Torsdag var det Göran tur att besöka tandläkaren, han skulle vara där 07.50. Egentligen skulle bara Göran åka men då de flesta av barnen (även skolbarnen) kände sig tussiga och hängiga så blev det sjukanmäla och sen åkte vi alla till Svensta och hälsade på och inspekterade Robert och Angelicas nya stora hem :D.
 
Barnen lekte, Angelica fixade med lite av varje och jag passade på att testa hennes nya köksassistent! Det blev 90 bullar och en lingonkaka ;P.
 
Vi var där hela långa dagen och när vi kom hem var det bara att natta barnen. Casper stannade över natten då han ändå skulle vara på skolan Sventa på fredagen.
 
Fredag, vad gjorde vi då? Vi var nog bara hemma, Benny som var hemma under helgen kom förbi och stannade några timmar. Barnen hängde och klängde på honom mest hela tiden, de tycker verkligen det är skoj när han hälsar på och blir besviken de gånger han inte hunnit.
Mikaela kom på eftermiddagen/kvällen, ganska precis vid 19.00 då vi skulle natta barnen. Ulrik skjutsade henne och stannade några timmar, jag bjöd på kaffe och  skorpor samt en bit mjuk pepparkaka med lingon som jag hittade i frysen.
 
Lördag var en lugn dag, i alla fall förmiddagen, barnen lekte, Göran spelade tv-spel och jag virkade. Mikaela hade fått lite ont i halsen och började känna sig tussig.
Ulrik kom vid 14.00 tiden, Göran skulle hjälpa honom att byta något på bilen, han stannade på middag innan han åkte hem fram emot kvällen. Mikaela skulle eg åka med hem men Göran skjutsade henne nästa dag i stället.
 
Casper och Tony var uppe lite längre, Benny var här och vi spelade Buzz innan de lade sig, Tony sov här. 
När pojkarna lagt sig, satte vi oss i köket och spelade kort i stället, vi spelade canasta, jag och Mikaela mot Göran och Benny, gissa vilka som förlorade!!! Vi så klart ;P.
 
Söndag igen och Göran skjutsade hem Mikaela vid 10.00 tiden sen åkte han vidare och hälsade på Evelina och Freddie. Vi hade tänkt åka alla men eftersom de flesta är snoriga så kändes det inte som vi ville invadera med en massa baciller...
 
Barnen fick välja mellan att se på film och äta chips eller leka med lera och de valde lera!!! Vi passade på att plocka fram den då Ninni sov.
 
Efter middag som bestod av pannkaka så blev det till att duscha och natta barn innan mamman och pappan myse ner sig i soffan med lite kvällsfika :).
 
Idag är det måndag igen och som n ser så rullar dagarna på och det händer saker både lite här och där.
 
Ska försöka bli bättre på att uppdatera, behöver ju bara vara något litet då och då :).
 
Snart är natten här och det är dags att sova... puss å god natt alla fina!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus