Morgonpromenad och Linssoppa!

Melvin och Hilma är hemma från dagis denna vecka då de hade någon form av magsjuka i helgen, de var de två sista i skarn som åkte dit (bara det inte börjar om!?). Jonna var först ut redan den 9/3 och sen har det spridit ut sig, till en början med ganska långa mellanrum. 

I alla fall så efter frukost och lite stök så kände jag mig strax innan 09.00 lite rastlös... Theo var trött och Ninni grinig, de övriga tre hade  precis börjat kika på en film. 

I alla fall så klädde jag på Ninni, Theo och mig och gick ut på en promenad i minusgraderna (ca -3)...
Vi var ute i 1 timma och när jag kom tillbaka så sov även Ninni, Theo somnade vi bröstet innan jag lade honom i vagnen. 

Efter promenaden hade jag ny energi och jag kokade en linssoppa som vi snart ska äta till lunch. Ninni sover fortfarande så hon kommer inte behöva sova mera senare idag och det resulterar förhoppningsvis i att hon somnar lugnt och i tid ikväll!? Hoppas gör jag i alla fall. 
Hon har ju lärt sig klättra ur spjälsängen och det i sig är ett ganska stort problem så hon inte kommer till ro alls på kvällen trots att de andra också ska sova samtidigt. 

Theo sover också lite oroligt på nätterna nu, inte alls hela nätterna som han så gott som alltid har gjort... Han vill upp och tutta och sen orkar jag inte lägga tillbaka honom då han inte alltid somnar på en gång igen... Men det är väl en fas antar jag, det lär ordna till sig igen skulle jag tro. 

Nu ska jag njuta en stund till av lugnet och musiken här i köket innan vi ska äta lunch 😄. 

Igår klädde Ninni på sig galonisar, stövlar och mössa och ville gå ut, snusarna och tummen är ett stort teckna på en trött flicka! Kanske hon behöver sova på förmiddagarna istället!? Vi testar ett tag 😊

😘

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus