Tappat sin första tand och cyklar själv!

Det har varit fint väder ute hela veckan och vi har varit ute varenda dag!
Just igår så var dagen lite extra speciell för Melvin! Han har ju som jag tidigare skrivit inte varit så speciellt intresserad av att lära sig cykla, dock har det ju varit mer intresse nu än tidigare år.
Men nu när Hilma cyklar på för fullt så är han nog bra sugen, men vi tjatar inte.
 
Rätt som det är, när jag hänger tvätt och Göran är i garaget, Hilma och Meja cyklar och de andra är på studsmattan så hör jag Melvin "Pappa jag kan cykla!!!" Jag tittar upp och där kommer han i full fart och har startat helt själv, med stöd av trädgårdsmöblerna ;P.
 
Han "landar" som han säger, på gräsplätten framför lillstugan och är jätteglad, "det var inte meningen att jag skulle cykla" sa han och skrattade...
Han är på väg tillbaka till utemöblerna för att försöka igen men jag säger till honom att starta direkt på uppfarten, han försöker och vips, lätt som en plätt, han cyklar iväg och "landade" denna gång vid studsmattan.
 
Hans uttryck att han landar i stället för att stannar har nog att göra med att han bromsar inte utan liksom hoppar av cykeln när det antingen vinglar för mycket eller kommer hinder i vägen, han jobbar fortfarande på det där med att bromsa ;P.
 
Vi gick in, åt middag och det blev dags att sova. Melvin kommer och frågar när någon ska dra ut hans tand som är så lös!? Fixar det säger pappan, en tråd knyts fast och sen rycks den ut! Den var lös men ändå inte dinglande lös.
Jag ångrar att jag inte han filma och knäppa kort för hans min var obeskrivlig! Inte ett ljud förutom att han gnällde fram ett nej precis innan den åkte ut och sen var han räck chockad och stolt!
 
Nu har han äntligen fått tappa sin första tand och efter sommarlovet börjar han lillettan! Vår lilla Melvin börjar bli stor <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus