Dop för Astrid!

Idag har vi varit på dop!
Elin Astrid Karolina döptes i Hackås kyrka idag dem 24 augusti 2014 
❤️

Vi kom i tid, barnen skötte sig över förväntan (lite myror i baken men glatt humör och inga illvrål) och lilla solstrålen Astrid bar så nöjd och glad. 

Hade lagt bort telefonen och Göran filmade med kameran så några egna kort tog jag aldrig, har dock lånat ett av Magnus syster Andrea som jag bjuder på. 




Märta skulle väl egentligen vara där framme med mamma, pappa och lillasyster men valde att sitta/stå på bänken med Towe och fnittra och pussas i stället 😜. Men det gick ju bra det och som sagt alla var på bra humör och det var ett jättefint och lagom kort dop 😊. 

Efteråt var det fick i sockenstugan (eller vad det kallas!?) och även där gick allt galant. 
Efter presentöppning gav sig alla av en efter en men jag och barnen stannade kvar och hjälpte till med städningen för att sen åka till mamma för att äta middag, Tina med familj bjöd också in sig då det tydligen såg ut som ett bombnedslag hemma hos dem efter nattens dopförberedelser 😊. 

Tack alla fina för en strålande och underbar dag! 
Puss puss på dig Fina Astrid ❤️

Kommentarer
Postat av: Linda

Vilket iniativ...Skoj!
Å allt var gratis.. Det ger ju så sånga pluspoäng. Man har ju i regel inte råd att gå på tivoli när man har så många barn annars :-)

Svar: Tror kommentaren hamnade på fel inlägg 😜 men det gör inget.

Absolut så hade vi aldrig haft råd att gå dit om allt hade kostat, tycker ett åk för 30-40kr/barn kan bli en rätt dyr historia, speciellt med många barn och de nöjer sig oftast inte med ett åk heller. Detta var mycket uppskattat av ALLA! 😀👍
Kimsan

2014-08-27 @ 08:02:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus