Julen...

Idag är det tredje dag jul och vi har inte gjort så mycket, barnen har fått roa sig med sina plattor/datorer (som de längtat efter senaste veckan) och jag har försökt pyssla lite med tvätten i lugnt tempo och däremellan slappat och tuttat Lilly och myst med Theo och Ninni (de andra har inte haft tid att mysa. 

Ninni har behövt bajsa hela dagen men har hållit emot så efter middagsmeny fick hon duscha och då kom det, jag hann dit med pottan och man kan säga att hon fyllde den och det var med skräckblandad förtjusning!

Vi har inte varit ute de senaste dagarna för vi har haft det ganska kallt! -27 grader på juldagsmorgonen och efter det har det växlat lite men mest varit nere under -20 grader. Theo har dock sovit ute i vagnen, väl nerbäddad och varm. 

Det har blivit sena kvällar och sovmorgnar nu efter jul och innan också för den delen men idag klev vi i alla fall upp vid 09.00 och gjorde frukost, i morgon funderar jag på att kliva upp vid 08.00 beroende på hur sent det blir ikväll/natt. Sitter just nu nere i barnens rum då Ninni vaknade precis när vi skulle lägga oss, Lilly är uppe med pappan och jag hör henne gny då och då. Jag vet att hon inte är hungrig så jag är inte speciellt stressad över just det. 
Casper sitter uppe och spelar dator, han har fått lov att spela sent några kvällar/nätter nu när det är lov. 

I vilket fall så existerar knappt rutiner just nu och det är väl så det får/ska vara när det är jul och ledigt men lite vill jag nog hitta tillbaka till dem så att det inte spårar ut helt!
När det gäller Theo så måste vi begränsa hans sovande mitt på dagen då han senaste tiden har börjat få svårt att komma till ro på kvällarna. 

Känner ett det jag skriver nu blir i en enda röra, många saker på samma gång och man vet knappt vilken ordning jag ska ta det 😜. 
Blir inga bilder nu heller utan jag tänkte försöka fixa ett till inlägg om självaste julen och dö med bilder och mer ordning!

Nu tror jag snart att Ninni kommit till ro och somnat igen så snart kan även jag smyga upp och försöka sova lite. 
Puss å god natt! God fortsättning, snart är det nytt år också!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus