Gudstjänst...

I förmiddags var vi på gudstjänst här i Rätans fina kyrka. Meja och Melvin var inbjudna för att få sina exemplar av Barnens bibel, Meja skulle ha fått sin förra året men det blev inte av att någon i den årskullen fick då. 

Jonna och Meja är med i barnkören och skulle samlas 10.00, jag, Melvin och Theo skulle komma vid 11.00... Men vi blev några minuter sena och hade med oss Hilma och Towe också. 

Det gick fint i kyrkan, lite rastlösa framemot slutet bara...


Rätans barnkör hade även bjudit in Bergs "ton-åringarnas" kör och de sjöng alla jättefint!

Lite smått suddig närmare bild...

Efter gudstjänsten bjöds det på fika i församlingshemmet och barnen skötte sig jättefint även där. Tänk vilken lycka jag faktiskt känner när man har med sig så många av barnen ut på någonting och de sköter sig så gott som exemplariskt <3!!!

Vid 13.00 tiden traskade vi hemåt igen, Theo somnade gott i vagnen och Ninni som var hemma var redo att läggas ut i vagnen när vi kom hem. 

Göran och Casper hade under tiden vi varit borta sorterat och gjort i ordning i lilla garderoben i hallen för alla spel som varit i ekskåpet, det var två fulla IKEA kassar! Dukar och gardiner som låg i skåpet lades i en av kassarna och bars upp i en av skrubbarna. 

Hela köksbordet var lastat med grejer som vi sorterade och gick igenom. Sen sorterade vi ur sista lilla IKEA kasse. Som var fylld med lite av varje, sen lades det fint på plats i vår nya mindre skänk. 
En hylla kom upp ovanför nu ikväll och det blev väldigt fint tycker jag!
Ska försöka fixa bild i morgon :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus