Plommonspäckad karré!

Det åt vi till middag idag och det är sååå gott!!!
Barnen har lite delade meningar men de älskade potatisen och gräddaåsen i alla fall :). 

Sticker hål, trycker ner torkade plommon, salt och peppar och sen brynahårt i stekpannan...

När köttet är brynt på alla sidor, även kanterna så lägger jag det i en form, sätter i en termometer och skjutsar in mitt i ugnen i 175 grader. Köttet är klart när det har en temp på 80-85 grader. 

Serverades idag med kokt potatis och hemlagad gräddsås :)
Mums!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus