Casper 13 år!!!

Igår var det 13 år sen som jag som 17 åring blev mamma för första gången!
Efter en natt med "pinverkar" (som det kallas) så satte det igång på allvar morgonen efter och vi ringde efter taxi (Göran hade ännu inget körkort).
Taxichaufförens mamma ringde och undrade ifall han hann äta frukost och Göran svarade lugnt "Jaa det hinner han". Klockan var nu strax efter 08.00 om jag inte minns helt fel och vi var här i Rätans hos Görans mamma vilket innebär 10 mil till förlossningen. 

Vi kom så småningom i väg och jag hade regelbundna verkar hela vägen, regnet öste ner så chauffören tog allt med godan ro, stannade även till på Shell i Brunflo för att passa på att lämna ett paket (han frågade om det gick bra). 

När vi kom in på förlossningen var klockan runt 11.00 och det konstaterades att ett barn skulle födas, vårt första och vi var både spända och förväntansfulla!

Klockan 14.43, efter 20 min krystverkar kom han vår lille gosse, 3120g och 51 cm lång och med ett väldigt avlångt huvud (efter krystandet, gick tillbaka sen) och med en jättestor, svullen och röd pung (minns att den såg grotesk ut i mina ögon då). 

Idag är han hela 13 år och ingen liten kille längre, älskade Casper, vi är så glada att du är vår ❤️  

Stort grattis igen!
Älskar dig och dina syskon (som du så gott som alltid har så bra hand med) så OTROLIGT MYCKET!!! ❤️




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus