Mamma 50 år!!!

Idag har vi firat vår mamma som fyller 50 år!!! Jag och Tina hade delat upp tårtorna mellan oss och present hade vi samlat till. Alla mammas syskon, jag och Tina och jag tror vi prickade rätt 😄. 

Smörgåstårtan gjorde jag, gjorde fyllningarna innan middagen och monterade och garnerade i 2 timmar när barnen somnat. 

Mamma hade klänning dagen till äta och bad mig göra en inbakat fläta, gjorde fläta i halva håret och lät resten hänga fritt, tyckte det passade bäst. 

Fina, fina Tina och plutten Astrid ❤️

Kusinerna Märta och Astrids pappa Magnus står och funderar på en torktumlare 😉

Saknade presentpapper men dekorerade kartongen lite i alla fall...

Barnen ville så klart vara med och titta när Momma öppnade paket!

Ninni sprang nakenposering mest hela dagen och vädret hade vi på vår sida, det tackar vi för och hoppas sommaren bjuder på många fler soliga och varma dagar. 

Vi hade samlat till en servis, 16 delar av varje samt 16 glas och 16 muggar. Mamma ville gärna köpa till 4 till av varje del att ha som reserv ifall någon skulle gå sönder och det var ju ett bra tecken 😊👍

Smörgåstårtan som säkert vägde 10 kg!!! Och två "vanliga" tårtor som Tina fixade igår kväll. 
Mamma hade även med sig maränger och choklad chip cookies som hon bakat. 

Morbror Kenneth var den enda som inte kom, Moster Susanne har ännu inte gått på semester så vi ska fira igen senare när hon är med. Annars så kom både moster Gunilla med sin Peter och dottern Linnea, min Moffa och två av mina gammelmostrar, Gölin och Hjördis och så moster Gittan och hennes Guven. Och så Tina med familj också såklart. 

Barnen har lekt ute hela dagen, fikat dukades upp inne med åts av ute, det blåste lite för mycket för att ställa allt ute tyckte jag. 
Barnen fikade, lekte, hade vattenkrig och det var bra stämning mest hela tiden ❤️.

Lilla Astrid ❤️. 

Är mycket nöjd med dagen, gammelmostrarna följde med hem till Gittan efter kalaset och så småningom hamnade barnen en efter en där också så när alla åkte hem sent på eftermiddagen, nöjda och belåtna så tog jag med mig Ninni och Theo ner till Gittan. Stannade en bra stund, trevligt att prata med både Gölin och Hjördis, händer inte så ofta att man får chansen att sitta ner och bara umgås med dem då det är ganska långt mellan gångerna vi träffas. Pratade om lite av varje men mycket om släkten och hur det var när de växte upp, tycker det är så spännande och intressant att höra. 

Vid 21.00 var vi hemma igen, plockade ihop det sista ute innan vi gick in. Hög tid att borsta tänder och krypa isäng för de 5 yngsta som somnade snabbt, Casper spelar lite dator med Göran och Jonna och Meja målar gipsbakelser som Meja fick av Tina i present. 

Nu är klockan snart mitt i natten, flickorna har strax målat klart, disken är fixad och snart är det dags att stoppa sista barnen i säng, fika lite och sen krypa ner i sängen. 

Stort tack för idag alla inblandade! ❤️

Casper fick även besök av Emil från Hedemora som brukar komma till och från under sommaren då hand farmor bor längre ner på gatan, idag hade han med sig sin epa, han tog med sig Casper på några svängar och det var en lite underlig känsla när de åkte iväg. En positiv känsla och det slog mig verkligen att Casper börjar bli stor på riktigt!!! Om 13 dagar är han 13 år, vår lilla kille, tiden går väldigt fort!!!

Kommentarer
Postat av: Camilla 33 år och 10 barnsmamma

Grattis till din mamma :-D
Jösses vad ung hon ser ut för att vara din mamma..ler..
Hon ser ut att kunna vara din syster..:-D
Med vänlig hälsning Camilla

Svar: Ja kanske det, hon har ofta blivit tagen för att vara min syster eller kompis då jag växte upp. Minns en gång på sjukhuset då de drog för skynket så att hon inte fick vara med 😜, de trodde hon var som sällskap bara.
Kimsan

2014-07-06 @ 23:59:30
URL: http://minstorafamilj.se
Postat av: Camilla 33 år och 10 barnsmamma

Hahaha ok..
Kul iallafall,min mamma är 56 år men ser inte så ung ut..ler..
Hon var 15 när hon fick sin första och jag var tredje o då var hon 21..:-D
Mvh Camilla

Svar: Ja allt sånt kan ju vara så olika 😊👍
Kimsan

2014-07-11 @ 23:47:30
URL: http://www.minstorafamilj.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus