Ny dag...

Igår var det varmt och vi var ute hela dagen. Idag ser det ut att bli lika härligt!

Klev upp med Theo för en dryg timma sen, han vaknade vid 08.00 och hat nyss ätit klart sin frukost, innan gröten mös vi lite framför tv:n med Ninni, Melvin var också vaken men resten sov fortfarande. 

Nu är både Hilma och Towe också vakna men resten ligger, funderar på om jag ska väcka dem nu eller vänta en stund till!? Är ju ingen brådska direkt...

Såg en bra film igår kväll, en ny som jag inte riktigt minns just nu vad den heter men handlade om Noah och arken. 

Blev lite dålig stämning precis när filmen var slut då Göran blev irriterad och grinig på Casper och jag shhh-ade och tyckte att de skulle sluta vara så griniga båda två... Skulle antagligen bara varit tyst. 

Jag gick och lade mig och Göran kom aldrig upp 😞. Var ned vid 04.00 i morse då Theo vaknade till och hittade inte nappen, då var Göran vaken och kikade på tv... Har ingen aning om han varit vaken i natt men humöret var inte ett dugg bättre idag när jag kom ner... Suck... Skulle ha varit tyst... Gillar inte sånt här... Dåligt samvete för allt!...

Jaja, det kanske blir bättre, han sover på soffan och är kanske gladare när han vaknar!?

Nu frukost, kanske baka lite muffins och sen ut i finvädret, hoppas att det blåser lite mindre bara men huvudsaken är att det inte är regn och rusk. 

Här är dagens prognos för kommande dagar;


Vad ska ni göra idag?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus