Fortsatt tråkigt väder...

Theo sov till 07.00 idag, dock blev han väckt av vår alldeles egna elefant Ninni! Så han hade nog sovit lite längre om Ninni varit en mus 😜. 

Åt frukost vid 10.00 tiden, smörgåsar och oboy fick det bli idag trots att det inte är helg. 

Ute har det blåst hela många dagen, dock inte lika mycket och kallt som igår men vi höll oss ändå inne. Towe och Ni ni ville gärna gå ut men då hade jag precis lagt Theo för att sova i vagnen så jag tänkte vi kunde avvakta och sen blev det inte alls... har lite dåligt samvete för det 😞. 

Dagen har varit relativt lugn, barnen har kikat på film, spelat spel och lekt om vart annat, mest lekt. 

Jag kokade rabarberkräm igår och den åt vi som lunch/mellis idag. De som inte gillar syrlig kräm (Meja och Towe är känsliga för surt och syrligt) fick lite harvrekuddar och mjölk istället. 

Theo har börjat krypa mer och mer och nu är det nog mer kryp och minde ålande, ser rätt skojigt och klumpigt ut nu i början ❤️.

Kände för att baka idag men jag har bara slappat de stunder som det funnits tid för det, inte gjort mer än nödvändigt. Kan ju vara skönt det också ibland även om jag kan ha lite svårt för det 😝, men det har faktiskt inte funnits några måsten heller. Tvättmorgarna är under kontroll (blir inte en full maskin), städade igår, disken under kontroll osv...

Jonna och Meja fick gå och lägga mig lite tidigare ikväll, de lyssnade och uppförde sig inte alls efter middagen. Dessvärre så höll de på desto mer i sängarna, pratade högt, lekte, skrattade, låg i samma säng fastän vi sagt tvärt nej så länge de inte snällt lägger sig och sover på kvällarna. Förstår inte att de verkar tro att vi inte hör dem!? Det slutar med att vi måste blir riktigt arga innan de ger sig efter 2-3 timmar och Meja skyller på att det är Jonnas ide (som det  9 ggr av 10 är) men Meja måste i sin tur lära sig att säga nej och sköta sig själv istället för att följa med på Jonnas idéer så den ursäkten godtas inte alls längre. 

Det hade varit toppen om vi kunnat dela på dem men det funkar inte då vi bor så litet och Jonna kommer troligtvis att dra med sig någon av de andra syskonen lika som hon gjort med Meja och det är ju onödigt att låta det ske.  
Men nu ska de ju troligtvis byta rum med oss och då blir det förhoppningsvis en stor förändring
Det löser sig nog så småningom. 

Ninni var jätte trött ikväll och valde att ligga i sin säng och kika på Pippi i stället för bompa och hon somnade ganska snabbt, utan välling dessutom som vi inte hann ge henne. 
Hilma, Melvi och Towe fick sitta uppe och kika på tv lite längre ikväll då de höll sig väldigt tysta och lugna. 
Theo var också trött och somnade snabbt strax innan 20.00. 

Göran och Casper spelar dator tillsammans och jag har tv:n helt för mig själv! Synd bara att det inte finns så mycket att kika på då allt handlar om fotbolls-VM 😞.  

Barnen fick ju ännu en fin liten kusin för en dyg månad sen och härom dagen fick vi veta vad hon ska bära för namn, en liten Emmie ❤️. 

Hoppas vi kan träffas snart ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus