Hårfärgning!

Dagens tre positiva (dag 2):

1. Jag hann städa när Göran var med tre (4, Hilma följde med) till tandläkaren. 

2. Göran är underbar trots en väldigt grinig fru vissa dagar ❤️. 

3. Tog en lång skön dusch när barnen somnat. 


Ja som jag skrev så tog Göran med sig Meja, Melvin, Towe och. Hilma till Svenstavik direkt efter frukosten i morse. Hilma hade inte tid hos tandläkaren men följde med ifall det fanns tid på HC att visa upp hennes utslag som vi upptäckte på hennes rygg igår.

Dessvärre fanns ingen tid förrän på eftermiddagen så det får visas upp en annan dag. 


Undrar just vad det kan vara!?

När de var i Svensta så passade jag på att städa, Jonna myste ner sig i soffan med Ninni och Theo och kikade på Emil i Lönneberga och lite Madicken under tiden ❤️.

När Göran och de andra kom hem så hade han med sig hårfärg som han köpt, mest till Hilma men även så det skulle räcka till de andra om de ville. 
Vi åt lite lunch och sen satte vi igång med operation hårfärgning, lika bra att få det överstökat så att barnen slipper tjata, älsklingen fick agera assistent 😊. 

Här är resultaten:


Meja villa ha svarta slingor som matchade med hennes svarta slinga som hon har naturligt sen hon föddes.

Melvin valde båda färgerna och ville inte bara ha lite...

Towe och Ninni fick någon slinga i luggen...

Hilma fick svarta sidor, rödlila uppepå med några bredare svarta slingor. Den röda färgen tog inte helt överallt så det får bli en omgång till med den någon dag framöver. 
Gissa om hon är nöjd nu när hon äntligen fått en hel del svart i sitt hår, nu vill hon bara ha svarta naglar och svart läppstift också!!! 😜
Hon vet vad hon vill den damen!

Casper valde den rödlila, ville först ha hela håret men ångrade sig i sista sekund. 

Alla barnen blev mycket nöjda och det gick väldigt smidigt att utföra tack vare att Göran assisterade och höll lite extra koll på Towe och Ni ni som vill vara med och titta överallt!

Senare på eftermiddagen bakade jag efter mycket om och men, lite tjafs och sura miner lite muffins med Jonna. Hon gjorde i stort sett allt själv och det var duktigt från både hennes och min sida! Jag vill ju gärna vara med och styra och råkat många gånger ta över... 😜

Middagen blev något sen men det gjorde inte så mycket. Lite bompa hann de med ändå innan läggdags. 

När alla barnen somnat tog jag en härlig dusch medan Göran fixade undan disken ❤️. Sen fixade vi fika och sjönk ner i soffan. 

Vi började prata lite smått om lite ommöblering här hemma, det var väldigt länge sen sist och nu ska vi nog flytta upp vårt sovrum och Jonna och Meja får flytta ner, helst innan kattungarna börjar bli vilda och ska hoppa på oss i sängen när vi ska sova! Blev halvt galen förra året när de absolut skulle leka med sina vassa klor på oss (mest mig) så fort vi lade oss i sängen. 

Nu är det dags att sova, ny dag i morgon och förhoppningsvis sover Theo till efter 07.00 och inte till strax innan 06.00 som idag. Hoppas även att barnen sover lugnt, alla utom Casper, Jonna och Melvin sov oroligt i natt och kom upp minst en gång. Slutade med att det blev himla trångt i sängen ned både Towe och Ninni tätt intill oss. 

Natti natt!



Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag har upptäckt liknande utslag, vad kom ni fram till att det berodde på och var? :)

Svar: Hej! Nej vi har inte kommit fram till vad utslagen berodde på, två av flockarna har haft dessa 1-2 gånger var men nu var det väldigt länge sen.
Kim Meyer

2016-11-11 @ 22:36:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus