Ny frisyr på Hilma, besök och sommarfest på förskolan!

Dagen startade väldigt lugnt, Melvin var först upp och sen väckte jag skolbarnen och gav dem frukost, Theo vaknade lite smått när jag klev upp men han låg kvar och mös i sin säng en stund.
Hilma; Towe och Ninni sov tills klockan var närmare 08.00 och vi väckte dem för att de skulle hinna äta frukost innan vi dukade av bordet.
 
Jag lade Theo ute i vagnen vid 09.30 ca, då var det mulet och endast +13 grader...
När jag kom in igen så tog jag mig an saxen och friserade barnen, Hilma var först ut:
 
 
Hon valde sidecut och blev riktigt nöjd, hon hade kunnat raka båda sidorna men mamman tyckte att vi börjar men en.

Håret ligger inte riktigt som mamman vill så det lär bli några småjusteringar innan jag blir nöjd med slutresultatet, men huvudsaken är att Hilma är nöjd!
 
Efter lunch fick vi besök av finaste Kim och Nike från Klövsjö, Kim ville klippa topparna, följt av en inbakad fläta och sen bjöd jag på lite fika ute i solen. Theo vaknade och graderna hade stigit i samband med att molnen skingrade sig och solen kikade fram.
 
Göran klippte gräset men fick avbryta innan han var klar, Tony hade slagit hål i huvudet på sig själv med en hammare ( inte med mening) och Göran fick hämta honom och ta med honom till Svensta på Hc för att limma (Susanne skulle precis börja jobba och då var det smidigare och lättare för Göran att åka).
 
Jag hängde tvätt ute trots några droppar regn, himlen såg inte ut att vilja bjuda på så mycket regn (ack så fel jag hade...)
Barnen kom hem från skolan, Theo fick mat och sen vid 15.25 knatade jag iväg med alla barnen mot förskolan och sommarfest. Stora bilen är ju inte hemma och vi får inte plats i en av de mindre...
Vi stannade till på Tempo och köpte korv och glass, sen knatade vi vidare och barnen skötte sig hur bra som helst ♥. Casper tog cykeln men stannade och väntade på oss med jämna mellanrum.
 
Precis som tidigare år så är jag inte först fram att grilla vilket resulterar i att vi alla inte får plats att sitta tillsammans och samtidigt vid ett bord så vi löste det på vanliga viset;
 
Samlade tillsammans ♥
(Göran hann inte komma hem och vara med)
 
Barnen skötte sig jättebra och jag har inget att klaga på, ja kanske vädret då...
Det mulnade på rätt snabbt i takt med att blixtar och dunder närmade sig och strax efter att alla grillat och ätit samt smugit in på förskolan så kom hällregnet! Det öste verkligen ner och efterrätten i form av glass och tårta fick ätas inne.
 
När klockan var runt 18.15 och det började närma sig dags att bege sig hemåt så var Göran redan hemma och han fick komma och hämta barnen (i omgångar). Jag och Theo promenerade hem och vid det laget så hade det slutat regna och solen sken igen, dock var det ganska blött på marken.
 
När vi kom hem var tvätten riktigt blöt, Göran klippte lite mer av gräset och jag gick in yill barnen.
Fixade välling till Ninni och Theo (Towe har slutat med välling, nu i söndags var sista dagen), Ninni hade redan somnat i soffan men Göran hade gjort henne klar för sängen så det var bara att bära in henne och jag lyckades få henne att äta vällingen innan hon somnade gott igen.
 
Resten av skaran gick och lade sig vid 20.00 (Casper vid 21.00) och det är lugnare på kvällarna nu igen när Jonna och Meja sover på sitt rum. Theo hade dock lite svårt att komma till ro ordentligt men nu sover han sött sen några timmar tillbaka.
 
Nu är klockan efter 00.00 och jag ska också krypa i säng. I morgon är det skolavslutning och jag ska hinna klippa resterande 3 (4 med Göran) innan de ska vara i kyrkan vid 16.00 för genrep, själva avslutningen börjar vid 17.00 och därefter är det kakbuffé. Någonstans där innan 16.00 ska vi hinna klämma in middag också...
 
God natt och hoppas att det är fint väder i morgon och uppehåll (det har regnat mest hela kvällen nu så tvätten är väl helt dyngsur), det skulle kännas bättre än regn och rusk :).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus