Resten av dagen och mer av föregående...

Efter lunchen gick vi ut, det var ändå +20 grader och uppehåll, dock kändes det ändå kyligt på något vis.
 
Vi var ute och skrotade på tills närmare 16.00 då Göran kom hem, han hade pizza från Draupner med sig så vi slapp stå vid spisen och laga mat idag :).
Det var nämligen så att vi i fredags efter storhandling i stan köpte med oss pizza hem och de var inte de bästa pizzorna, väldigt välbakade med mörka och skorphårda kanter och så brukar inte deras pizzor vara. Så jag ringde och självklart så fick vi nya pizzor vid tillfälle och det tillfället blev idag. Bra kundservice, det tackar vi för!
 
Efter middag så smet jag, Göran och tre av barnen iväg för att handla lite mjölk och annat behövligt inför helgen, bl.a.. så fick de vara med att välja godis och det hör inte till vanligheterna då vi inte ens låter dem få godis varje helg. Casper var iväg när han kom hem efter skolan och sen fick Jonna och Meja cykla iväg lite senare och handla själva och då ville ju självklart Melvin, Hilma och Towe göra det samma. Men det blev lite besvikna miner när de inte skulle få sätta tänderna i det redan idag...
 
Barnen kikade på barnprogram, några spelade på sina plattor en stund och sen blev det läggdags, ikväll lite senare än vanligt då de är lediga i morgon annars brukar de ligga i sina sängar någon gång mellan 19.00-19-30 men nu blev klockan närmare 20.30. Men någon längre sovmorgon lär det ju ändå inte bli i morgon... :).
 
Nu sover de i alla fall och lugnet har lagt sig, bara ljudet från tumlaren, tv:n och knapprande tangenter...
 
Glömde ju skriva i förra inlägget att vi förra helgen hade lite besök av Benny och hans tjej Hanne då de var hem (till Susanne) och hälsade på.
Hanne var snäll och klippte mitt hår som inte fått se en sax på 2 år och sen krusade hon även håret på flickorna som fortfarande var vakna, alla utom Hilma och Towe men hon lämnade tången här til dagen därpå så jag skulle hinna fixa på dem också när de vaknade.





Jag har lovat att vi ska köpa en likadan av Hanne så vi har en hemma, den var riktigt bra, keramisk som är varmare men ändå snällare mot håret. Det går snabbt och enkelt och det sitter bra.
 
På söndagen hade vi lite kalas för Jonna igen, moster Tina, Märta, Astrid och momma kom och firade och vi bjöd på rulltårta i alla enkelhet samt middag som fick bli pastasallad med kyckling.


Ninni och Märta ❤️

Jonna fick fina presenter och av Tina fick hon hela 3 paket, ett för sin 8-års dag, ett för sin 9-års dag och så en för sin 10-årsdag som vi nu firade. Tina hade lite andra planer och idétorka för tidigare födelsedagar som inte riktigt blev av och presenter uteblev så då tog hon igen det nu och Jonna blev jätteglad och överraskad <3.
 
Nä nu får det räcka för idag, en ny dag i morgon, Sveriges nationaldag! Som man nästan inte får fira här i vårt land utan att skämmas och bli anklagad för att vara rasister... så fira lugnt där ute...
Jag ska i alla fall försöka hinna baka en liten tårta bara för att och sen är vi bortbjudna på middag hos svärmor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus