Senaste tiden...

Dagarna går, tiden rullar på i ganska hög fart och jag har inte alls prioriterat att sitta här och skriva om kvällarna när barnen äntligen somnat men jag skulle verkligen vilja skriva oftare så jag ska försöka få till en ändring!
 
Idag är det torsdag och i morgon är det Sveriges nationaldag och röd dag, nästa vecka går barnen skola 4 dagar och sen är det äntligen SOMMARLOV!!! Barnen jublar och jag hoppas att vi kommer att få en fin sommar tillsammans utan alltför mycket bråk och tjafs (med barnen och dem emellan).
 
Theo har hunnit bli 10 månader och han lär sig fortfarande massor, just nu reser han sig och har lite smått börjat gå utefter saker, han är lite feg så det går sakta men säkert. Bättre att han tar det försiktigt och inte bara far fram och gör illa sig!

Han har även börjat krypa lite smått men ålar fortfarande helst. 

Krypa på filt ute och känna lite på gräset


Har har lyckats ha magsjuka 4 ggr på knappt 2 månader och miste lite i vikt men är pigg och kry och vikten har återigen börjat öka, sista två gångerna var det bara han som åkte dit... de andra blev väl immuna!?
 
Vi har varit på Liseberg med Casper och Jonna, åkte onsdag (28/5) natt föra veckan och kom hem fredag morgon.








På vägen hem lyckades jag köra på ett rådjur så bilen ska lämnas in, kofångaren, huven och extraljusen fick smällen. Rådjuret dog direkt och det var knappt någon i bilen som märkte att det hände, tur vi hade stora bilen!
 
När vi var iväg så hade vi de andra barnen utspridda på 3 ställen och det var första gången som vi lämnade bort Theo! Spännande och nervöst men det hade gått jättebra. Han och Meja var med moster Tina, Melvin och Hilma var med momma och Towe och Ninni var med farmor på nätterna och Maria på dagarna (när farmor jobbade).
 
Båda katterna har fått kattungar, Kissen fick på onsdag eftermiddag då vi skulle åka mot Göteborg, hon fick 3 st och Sötnos fick sina 5 bebisar natten mot lördag. Kissen födde sina i Ninnis säng och Sötnos i Theos, trots att Theo sov där hade hon lagt sig i fotändan.
Kissen ligger kvar med sina i Ninnis säng men i en ganska stor kattbur och Sötnos har sina i en korg under en skänk i vårt sovrum.
 
På tisdag ska vi på ultraljud, har inte gått ut med det ännu (de flesta vet ändå ;P) men i november beräknas nr 9 att komma, det ska bli så spännande att se vem som bor där inne i magen denna gång!
Vi ska passa på att lämna in bilen på samma gång och finaste syster Tina kommer hit för att passa barnen några timmar så att Göran också kan följa med in och kika på bebis, han har ju inte kunnat vara med in de sista gångerna...
 
Det har varit fortsatt bra väder, i alla fall de sista två veckorna vad jag kan minnas, vissa dagar riktig sommarvärme och vissa lite svalare men ändå skönt. I helgen var det strålande sol och barnen blev lite solbrända, några lite åt rödare hållet och så har vi Jonna och Melvin som blir bruna direkt.
Jag har passat på att tvätta nu när man kan hänga ute och tvätten torkar så fort och doftar så friskt, vissa hänger tvätten ute året runt men det gör inte jag...
 
Igår och idag har det varit regn och rusk ute så vi har varit inne och kikat på film. Jag åkte dessutom på någon släng av magsjuka på tisdag kväll och var ganska mör igår onsdag även om det inte blev några mer symptom. Jag låg i soffan i stort sett hela dagen och Göran fick passa upp lite extra <3.
Hilma och Melvin får för säkerhets skull vara hemma från dagis denna vecka och vi håller tummarna för att Theo och alla andra klarar sig och att det bara var något tillfälligt för mig, kanske något jag ätit!?
 
Idag är det lite bättre väder, igår regnade det i stort sett hela dagen, idag är temperaturen lite högre och solen kikar fram men vi har än så länge bara varit inne, bara lunchtid än...
 
Nä som sagt lunchtid och dags att stoppa något i magen. Ska försöka uppdatera oftare och ska även försöka lägga in lite bilder i detta inlägg lite senare.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: jennie östman

Grattis till bebisen! Jag har anat att det borde vara dags snart och har kikat in här lite oftare. Men det har varit dåligt med inlägg och jag har saknat det.

Svar: Tack så mycket! Jo det har varit väldigt lite här nu ett tag men jag ska som sagt försöka bättre mig eller snarare att prioritera lite mer tid :)
Kimsan

2014-06-06 @ 08:26:21
URL: http://www.jenniebenni.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus