Sommardopp!

Till en början trodde jag inte att det skulle bli så varmt idag men nu ikväll vid 20.00 var det ändå +20 grader ute fortfarande. Jag klagar absolut inte!

Vi hade planerat tjock grillkorv med potatismos till middag och Göran ställde sig och skalade all potatis redan direkt efter frukost och jag hjälpte barnen med tandborstning och påklädning. 

Till en början var vi inne, kikade på Ronja Rövardotter och bara tog det lugnt. Jag var ut vid 11.00 och sövde ner Theo i vagnen, Jonna och Hilma hade fått smita ner till Gittan en stund. 

Susanne (moster) kom efter en stund, jag hade lovat att klippa henne och en stund senare kom Gittan och barnen. De ville komma upp och träffa oss lite innan de skulle bege sig av hemåt igen. Det blev en ganska kort visit även denna gång men Gittan har snart semester och kommer igen om dryga 2 veckor. 

Vid det här laget var filmen slut, några var ute och lekte och några inne och ritade men när Gittan och Susanne hade gått så gick vi alla ut, men först gav jag Theo lite lunch, han hade precis vaknat och klockan var strax innan 14.00 (ungefär). 

Dagen fortsatte, barnen lekte, Göran och Casper skruvade och bytte säten i Volvon och jag hängde lite tvätt innan jag sen dukade fram lite fika i form av frukt och hårdbröd. 

Sen lite mer lek, skruva klart, ta ner tvätt och lite lek med vattenslangen!

Ninni och Meja myser på bron. 

Theo var törstig och hade en fluga på huvudet. 

Pappan agerar vattenspridare

Spring, skratt och skrik!

Sen plockade vi ihop och plockade in, tog fram badrockarna och gick ner till sjön

Bilder säger mer än 1000 ord ❤️

Ninni och Casper ❤️

❤️

Underbara älskade ungar ❤️



Theo kör vagn med samma stil som en volvoraggare

❤️
Efter 15-20 minuters intensivt badande knatade vi hem och började med middagen, klockan var redan 18.00 och det var rätt skönt att bara behöva ställa kastrullen på plattan och vänta på att potatisen skulle koka. 
Grillkorvarna körde vi i ugnen och sen passade Casper på att bara en sockerkaka för att ha något fika till morgondagens cykelutflykt med skolan. 
En sockerkaka i långpanna med smak av apelsin och marabou mjölkchoklad. 

Under tiden som pappan i huset fixade middagen och store sonen bakade så duschade jag alla barnen. Egentligen brukar alla utom Casper och Jonna duscha på måndagar men efter badet i sjön tog jag alla idag. 

Vi åt middag, dukade av, Casper packade fika och tog med sig Hilma och Melvin till farmor, de ska få sova där inatt då hon inte börjar jobba förrän 14.00 i morgon. 
Resterande barn gjordes klar för nattning, älsklingen tog hand om disken, jag nattade barnen och nu sitter jag här. Funderar på om jag också ska ta en dusch!? Bara jag och Theo som inte duschat (duschar och badar honom väldigt sällan då han blir så torr, tvättlappar där det behövs funkar 😊) så jag tror jag ska blöta ner mig lite jag också. 

I morgon börjar sista veckan innan sommarlovet, sista veckan med vanlig vardag för oss på väldigt länge, ingen väckarklocka som ringer 06.15 varje morgon! Det ska bli skönt med sommarlov!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus