Måndag

Igår var det slut på lov och vanlig måndag med skola idag vilket innebar tidig uppstigning men eftersom vi båda somnade före 23.00 kvällen innan så var det inge problem alls att kliva upp. 
 
Det var bara Casper som gick på skolan då Jonna varit lite magsjuk i helgen och får vara hemma tills på onsdag. Meja är ju ledig måndagar och fredagar. 
 
Vi åt frukost, tog det lugnt, sen blev det lunch och efter det så badade vi barnen i omgångar.
 
Gjorde en rätt så lång handlingslista då det ska vara lite extra med tanke på helgen, sen närmare middagen åkte vi och handlade här på Tempo innan vi lagade middag. Det blev stuvade makaroner, korv och kokta grönsaker, mums!
 
Efter middag blev det lite bompa, plocka ihop på rummet, smaska lite banankaka som jag hade kvar u frysen, måste göra lite plats. Och sen var det borsta tänder och bums i säng.
 
När barnen väl sov så passade jag på att elda, ta en efterlängtad dusch, fixa fika och myste ner mig i soffan bredvid älsklingen.
 
Idag är det tisdag och klockan är bara 10.00... jag funderar på om jag ska baka lite idag eller skjuta det på morgondagen!? Måste ju börja lite i förväg tänkte jag så klipper jag stå och baka allt på samma dag.
 
På lördag fyller jag år (30!!!) och 5 dagar senare fyller älskade Ninni hela 2 år! Tiden springer iväg <3
 
Precis innan nattning igår så smög Ninni in i köket, upp på bänken och hällde ut två påsar te i slasken, passade på när alla var upptagna såklart... Idag ligger stolarna ner på golvet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus