Ingen bebis än...

Det verkar lugnt på bebisfronten och det känns som att den aldrig kommer att vilja ut... Har ju bara gått 2 dagar över så det är ju inte så farligt. 
Hade för övrigt tyckte att idag den 13/11 vore ett passande datum men det lär ju bli 15:e eller 17:e. 15/11 är på lördag och då fyller min pappa år, några av de andra barnen fyller år samma dag som någon nära anhörig så det skulle inte förvåna mig 😊. 

Hur som helst så vet jag att det blir närmare för var dag och det känns ju som att det är ganska nära ändå. Inte haft några direkta tecken förutom lite sammandragningar/förvärkar senaste två dagarna (har varit ovanligt lite sånt senaste veckorna) samt lite lätt "mensvärk" idag. 

Det är ju ingen brådska egentligen men man vill ju som ha det gjort samtidigt som jag gruvar mig lite, det gör jag alltid innan men det känns som det blivit lite mer för varje barn, kontrollbehovet som spökar 😉. 

Har virkat lite om dagarna nu och i eftermiddags satte jag en liten saffransdeg och det blev 19 bullar. Hade bara 0,5g saffran och det var mest för att jag kände mig lite rastlös 😜. 

Nästan alla barn har redan lagt sig, på torsdagar får de kika på film innan de ska sova. Bara Casper, Ninni och Theo som är uppe. Casper spelar dator med Göran och Ninni och Theo leker här på golvet i tv-rummet och kollar musikbok VH-1... Ganska rofyllt. 




De har även hunnit med att riva skohyllan i hallen, de satt och prövade skor för en stund sen 😊


Nu ska jag mysa lite med mina minsta innan det blir välling och sova för dem också ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus