Höstlov, missarna och Kyrkis...

Det har varit lov denna vecka och snabbt har den gått!
Vi har inte gjort något speciellt förutom att ta det lugnt, slappa och bara vara. Igår var vi ute några timmar, synd bara att det vag ganska kalla vindar. 

Idag var det Kyrkis i vanlig ordning som så gott som varje torsdag och eftersom det är lov så fick alla barnen följa, Casper ville inte så han stannade hemma med Göran. 

Det blev mycket lek och stoj men jag försökts hålla barnen från att springa och vara alltför högljudda men det blir ju lätt att de glömmer bort sig i leken och speciellt när det där finns andra barn att leka och tjoa med också, de blir så uppspelta allihopa 😊.

Karin bjöd på god mat och till efterrätt marängswish utan maränger. 

Caspers dator krånglade i morse så när vi var på Kyrkis så tog grabbarna en tur till Svenstavik och hälsade på Robert och Liam. Robert är mer haj på datorer när det uppstår problem så han fick rycka in och hjälpa lite. 

När vi andra kom hem efter Kyrkis så lade jag ner Theo i vagnen för att sova, i vanliga fall går vi till Kyrkis men idag tog vi bilen så vi var så många samt det blåste iskalla vindar. 
Hilma och Melvin följde med Lotta, Rasmus och Pontus hem för att leka. 

Ninni var ganska slut efter Kyrkis och det var jag också så vi myste ner oss i soffan och sov någon timma medan Jonna, Meja och Towe slappade vid tv och surfplatta, också i soffan. Det är så otroligt skönt och mysig att bara få lägga sig och sova en stund på dagen ibland, när tillfälle ges och det är ju inte så jätte ofta. 
Ninni somnade till brevis mig först men då tog jag henne till mig och så kröp vi ner under täcket tillsammans ❤️


Någon timma senare vaknade Theo och när jag tagit in honom och myst lite till i soffan var det dags att laga middag innan grabbarna kom hem. 
Idag blev det spenatsallad med ägghalvor!

Tog även tag i att ställa fram kattlådan till kattungarna idag när jag lagt Theo, bytte handdukar i korgarna också. Man kan säga att det blir ganska trångt i den stora kattlådan med 14 små kissar i. 
Det skiljer bara några dagar mellan de två kullarna som är typ 4 veckor nu och det börjar bli rätt bra fart på dem!


Bara härom dagen så möblerade vi om lite i Jonnas och Mejas rum så att vu även kunde flytta in Kissens kattungar dit, smidigare att ha alla på samma ställe och kunna "stänga in" dem. 
Både Kissen och Sötnos accepterade vårt drag bra och nu turas de om och samsas om att ta hand om alla missarna vilket är jätte bra då en av Sötnos alla 9 bebisar är ganska mycket mindre än de andra. 

Såhär såg det ut igår när Kissen lade upp sig för matning 😊. 

Och då är inte det här alla bebisarna men det är inte bara hennes heller utan de flesta av dem är nog Sötnos ungar 😉

Nu ska jag gå och kissa en sista gång innan det är dags att försöka få lite sömn. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus