Bagaren Ninni och fint besök!

Igår åkte pappan iväg på möte, jag Ninni och Theo var kvar hemma och eftersom vi väntade besök från Klövsjö så bakade vi en kardemummakaka, som för övrigt var väldigt passande för vår kardemummaälskande gäst :D.
 
Ninni nöjde sig som vanligt inte med att endast titta, hon ska hjälpa till och röra också!

Med mammas gamla förkläde på blev hon lite extra focuserad :)

Hon har faktiskt blivit lite bättre på att lyssna och vänta nu så vi fick ihop kakan utan större stress denna dag <3. Annars har hon en tendens att vara väldigt ivrig och ha ganska så bråttom ;P

Liten snorig Theo nöjde sig i alla fall med att sitta i stolen och kika vad vi gjorde samtidigt som han höll koll på både smörkniv och tsk-mått <3

Kim och dottern Nike kom vid 11.00 tiden, jag stoppade i Ninni och Theo lite lunch innan det var dags för Theo att sova ute i vagnen.
När han somnat så dukade vi med fika ute i det underbara höstvädret, +15 grader, sol och ljumma vindar!
 
Vi fikade, Ninni lekte i sandlådan och snart kom skolbarnen hem och strax därpå var det dags att hämta hem dagisbarnen också. När alla barnen varit hemma en stund så var hela kakan slut, tur vi hann fika innan de kom hem ;P.
 
Så småningom vaknade Theo och sen gick vi in. Meja underhöll Theo och Nike medan jag kladdade i lite färg i Kims hår, under verkningstiden passade jag på att börja med middagen och sen fick Jonna passa lite när vi skulle skölja ut. Precis när vi var klara kom Göran och Casper innanför dörren.
 
Nike som inte kunnat komma till ro och sova var nu jättetrött så de begav sig sakta hemåt, jag fixade klart middagen, vi åt och sen sa klockan att det snart var dags att natta barnen...
 
Ibland går dagarna verkligen jättefort och speciellt de som är lite extra roliga, tack så hemskt mycket för att ni hälsade på oss Kim och Nike!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus