Emmies dop!

Igår var vi på dop i Oviken, lilla Emmie skulle döpas och det var en väldigt fin liten tillställning.
 
Vi var framme i god tid, några av barnen hade vi lämnat hos mamma och Tina, egentligen var tanken att Theo och Ninni skulle var där då de inte skulle ha ut något av dopet utan kanske mest tycka det var jobbigt i kyrkan men det slutade med att Theo, Towe och Melvin stannade där och Ninni följde med.
Towe ville leka med Märta, Melvin ville vara med momma, Theo hade inget att säga till om och Ninni hon ville följa till kyrkan.

Innan vi gick in fick barnen springa av sig lite och Ninni var på strålande humör 😊

Alla var duktiga i kyrkan, vi satt längst fram så alla kunde se bra och Ninni som kanske hade lite myror i rumpan hade fullt sjå med att öppna och stänga den lilla dörren vid bänken där vi satt, haspen låste inte riktigt utan det var endast med någon millimeter som den höll kvar dörren men jag bråkade inte med henne då det enligt mig inte var något direkt störande.

Faddrarna, mamma Ewe, Emmie, pappa Niklas, Freddie och storebror Isak

Efter det fina dopet med fina texter, en underbar liten Emmie med familj och härlig musik så blev nästa anhalt församlingshemmet där det bjöds på god mat följt av en liten paus med underhållning (när disken togs om hand i köket) innan tårtan, Niklas och hans syster och bror sjöng och spelade några låtar. De är riktigt duktiga!
 
Sedan dukades det fram tårta och kaffe som åts under presentöppningen.
Barnen var ute och gungade och lekte lite utanför både innan maten och efter presentöppningen, Casper han tog en promenad till Myrviken för att träffa en tjej!
 
Sammanfattningen blir men mysig dag med duktiga barn och trevliga människor!
 
Vi var hemma vid 19.00 tiden och då fick alla barnen göra sig klara för sina sängar och varva ner med lite film innan det var dags att sova, trots att det var skola dagen efter (idag).
 
Bild/bilder kommer...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus