Med i tidningen x2...

För någon vecka sen så fick vi besök av ÖP, de ville intervjua oss och se hur det är att vara en så stor familj som vi är (fast vi upplever den inte så stor eftersom vi lever mitt i den ;)) och igår var vi med på förstasidan + ett reportage på 3 hela sidor en bit in i tidningen. Tycker texten var jättefin och med glimten i ögat och lite humor, det satte en speciell touch på det hela, bra journalist (eller vad det kallas!?).
 
Sen så ringde även Metro igår förmiddag och undrade om vi ville vara med i en artickel där också så hon ställde lite frågor, sammanställde och skickade en text till mig som jag fick läsa och bad mig även skikca bilder och sen var det publicerat innan kvällen, i alla fall på webben men kanske i pappersformat idag?
Min moster Susanne skrev att hon köpt tidingen och sparat den ifall jag ville ha den och det vill jag gärna, vet inte om Metro säljs här uppe?
 
Ska se om det ev går att länka till reportagen här på bloggen...
 
Här är länken till ÖP.
http://www.op.se/jamtland/berg/mot-familjen-som-ar-lika-stor-som-ett-fotbollslag
 
Här är länken till Metro:
http://www.metro.se/nyheter/kim-och-goran-vantar-sitt-tionde-barn-kan-tanka-sig-tva-till/EVHolk!GseuDtjyKGgE/
 
Kika gärna :)
 
Barne tyckte för övrigt att det var roligt och spännande att se sig själva i tidningen, vi bor i en ganska liten by och uppmärksammas inte på detta sätt speciellt ofta vilket säkert kan vara ganska skönt för oss alla. Vi känner oss som en vanlig familj, vi är bara några fler.
 
Nu ska vi strax laga dagens middag, schnitzel får det bli, lyxigt med lite lättlagat och gott, speciellt efter en dag som denna då vi möblerat om och fixat lite här hemma. Ska försöka skriva om det i ett senare inlägg :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag läste om er i ÖP och har kollat här på bloggen också ibland. Ni verkar vara en gullig familj där alla bryr sej om varandra. Och du måste vara en unik tjej för att vara i 30-årsåldern, förutom att du har snart 10 barn kan du både sy, sticka barnkläder, lappa och laga, baka och laga mat. Och till skillnad från många andra småbarnsmammor verkar inte egentid vara det viktigaste för dej, utan det verkar som du verkligen lever för familjen. Lycka till i framtiden med alla era fina barn.

Svar: Åh vilka fina ord ❤️. Känner nog att du har ganska rätt i din uppfattning, egentid behöver man såklart ibland men nu lever jag för barnen och familjen, snart är alla barn stora och då kan man inte spola tillbaka tiden... 😊
Kimsan

2015-12-14 @ 09:15:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus