Helg, storhandling och brand i byn..,

Helg igen, veckan gick fort!
Igår storhandlade vi, jag Meja och Lilly gick in och började handla under tiden som Göran tog med Hilma, Towe, Ninni och Theo för att besikta bilen. Jag hade Lilly i sjalen och sen släpade jag och Meja runt på två stora kundvagnar och blockerade säkerligen vägen för andra 😜. Men vi fick med oss allt vi skulle ha och hann i princip klart innan Göran var tillbaka. 

I slutet av handlingen passade Lilly på att bajsa så det blev att byta blöja innan vi åkte hemöver. 
Sjalen hann bli lite slapp och hon hamnade lite långt ner mot slutet...

Vi åt på Sibylla i Brunflo på vägen hem, stannade i Brånan och hämtade upp Melvin dom varit hos Tina sen igår. Han följde henne hem när hon varit här på förmiddagen och fixat håret. 

Hem, lasta in, Göran åkte med insamlingen, packs ur, byts blöjor, lägga in i frys, skåp och kyl. Meja åkte till kompis för att sova över och leka idag. 
Göran och Casper åkte på bandy, jag gjorde barnen klara för sängen, de fick kika på film men innan kokade jag några (5) liter lingonsylt. 

När Göran kom hem så berättade han att Vedex (en vedfabrik) brinner!!! Hela fabriken stod i lågor. 
Hittade bilder på op.se (Östersunds-Posten). 


Ninni somnade sent och vaknade tidigt, någon gång strax innan 06.00 tror jag. Hon väckte de andra barnen vid 06.30 och nu kikar de på tv och jag ligger faktiskt kvar i sängen även om det inte är någon idé alls att somna om, då blir jag nog bara tröttare och på dåligt humör nät jag vaknar/blir väckt. 


Lilly sover fortfarande men börjar nog vakna lite smått...

Nu är klockan 08.00 och Melvin lät precis Theo komma upp för trappan... Nu är det dags att gå ner och byta en bajsblöja...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus