Träffat Leia!

Dagarna går och jag tänker varje kväll att jag borde skriva men motivationen har inte varit nog stor för det, eller så har jag bara inte orkat...
 
Det verkar i alla fall som att vi börjar bli friska nu, bara Theo som fortfarande snorar lite och så Lilly som har ytte pytte hosta kvar, dock har Jonna börjat snora de senaste dagarna så vi får väl se vart det bär...
 
Det börjar dra ihop sig till sportlovet som är vecka 10 (för oss här uppe) och då har vi en hel del att planera då det förhoppningsvis kommer att ske en hel hög med grejer :) nu gäller det bara att alla bitar faller på plats!
 
Idag så tog vi en tur till Svenstavik, bara jag, Göran Theo och Lilly, Melvin åkte till kompis och Hilma dumpade vi av hos moster Tina, Meja, Towe och Ninni fick vara hos farmor. Melvin åkte till Rasmus för att leka och sova över.
Vi åkte och hälsade på familjen Nilsson/Mattson och det var pga att lilla Leia är så liten och några av barnen är lite smått förkylda fortfarande som vi inte vill dra dit allihopa. Theo lekte mest med Liam och var inte uppi Leia något alls knappt.
 
Leia var sååå liten och Lilly var SÅÅÅ STOR!!!
Angelicas mamma kom dit med tårta som var halväten och behövdes ätas upp och det gjorde i alla fall jag gladeligen ;P. Det var en prinsessvariant med hjortron och det var väldigt god!
 
Nu ikväll har Jonna, Meja och Towe fått mysa med lite godis framför "Fångarna på fortet", i vanliga fall så brukar vi inte ta godiset förrän mitt på dagen på lördagar, men ikväll nattade jag Ninni och Theo och sen fick de sitta uppe och ha det lite extra lyxigt. De somnade så snällt när de lagt sig <3.
 
Göran är på väg hem från stan, han fick rycka in och vara chaufför nu ikväll.
Jag har kikat lite på tv och slöat, Casper spelade lite dator och sen gick han och lade sig, så nu väntar jag bara på Göran så ska vi också lägga oss.
Lilly lade jag i hennes säng när hon somnade för kvällen/natten och där ligger hon än och sussar.
 
I morgon ska vi ut och åka igen (har flaxat runt lite de senaste dagarna), Märta fyller år på tisdag så hon ska ha kalas i morgon och vi kommer självklart fast vi blir nog inte allihopa, viktigast för Märta är nog att Towe kommer!!! De leker väldigt bra med varandra och för Märta så är Towe favoriten, i alla fall just nu men det kan ju ändras med tiden.
 
Ja några rader blev det i alla fall och jag ska försöka uppdatera oftare men det är ju lite så att missar man 1-2 dagar så tappar man sugen lite för då kan det bli så mycket att skriva om...
 
Puss å god natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus