Gott nytt 2015!!!

Dagen började inte direkt på topp och den var nog nära att spåra ur där ett tag men det redde upp sig, kändes ganska synd om sista dagen på året skulle få sluta i en mindre katastrof! 
 
Vi kom på ganska sent, vid 14.00 tiden att vi var mer eller mindre tvungna att åka till Svenstavik för att handla, affären här hade öppet till 14.00 men vi var inte snabba nog eftersom saker och ting blev som de blev. 
 
De större barnen var kvar hemma, några hos farmor och de två yngsta hade vi med oss. 
Passade på att lämna julklappar till Moffa, Angelica, Robert och Liam samt till Hjördis när vi ändå var i Svensta. 
Moffa blev nog jätte glad, bad mig komma in en stund och det kunde jag inte säga nej till så Göran fick sitta en stund i bilen och vänta men det gjorde inget. Vi satt en stund i köket och pratade, han gav mig en ska choklad och när jag var tvungen att gå så kramade jag om honom ännu en gång och kände mig lycklig i hela kroppen! 
Han är ganska blyg min morfar och vi har haft lite dålig kontakt sen momma gick bort 1998 så det är rätt många år! När vi hälsade på dem så var det mest momma vi umgicks och pratade med, Moffa han fanns där i bakgrunden på något vis. 
Jag lovade honom att jag skulle ta mig i kragen och hälsa på och han sa att han gärna vill träffa barnen 😊. 
 
Hjördis blev jätte glad hon med, det var en almanacka med bilder på barnen som både hon och Moffa fick, vi har i år gett bort 17 st 😜. 
Hjördis, hon är min gammelmoster och får nog vara lite i stället för min mormor nu när hon inte finns här med oss, ja inte här rent fysiskt alltså för i mitt hjärta finns hon alltid ❤️. 
 
Angelica och Robert var inte hemma men vi lämnade klapparna ändå, hittade ett finurligt ställe att lägga dem på 😊. 
 
När vi väl kom hem igen var klockan redan 17.00 och vi satte igång med middagen direkt. 
Älg fransyskan som. Vi tig fram ur frysen och lade i "vattenbad" hade tinat nästan helt så den brynte vi och stoppade i ugnen. Sen kokade vi potatis och gjorde pom duches, första gången vi testar och det blev en hit hos alla! Gjorde på 2 kg potatis och så gott som allt tog slut, även köttet blev helt slut och flera av barnen bad om med 😊. 
Tack snälla mamma för köttet vi fick i julklapp!!!
 
Det blev riktigt fint och perfekt tillagat!
 
Barnen älskade vår lyxmiddag och frågade om vi kunde äta den fler gången 😊❤️
 
Mums!
 
Klockan var 20.00 när vi ätit klart. 20.30 hade Göran lovat att vara chaufför så han åkte iväg och barnen städade på rummet och jag fixade med lite disk och tvätt.
21.30 var Göran tillbaka igen och vi förberedde grönsakerna som vi skulle ha till dippen, vi skippade ost och kex i år. 
 
Jag bad att få sätta mig vid datorn en stund och skriva klart förra inlägget och vid 23.00 satte vi oss alla i soffan, inte Theo som Göran nattat precis innan, han var sååå trött!
 
Dålig bild men barnen de åt tills nästan allt var slut!
 
Alla barnen var vakna tills efter 12-slaget men sen slocknade de en efter en.  Och nu mitt i natten ligger lugnet sen någon timma tillbaka och jag sitter uppe och väntar på Göran som åkt iväg för att hämta sällskapet som han är chaufför åt. Jag och Casper fikade för en stund sedan och då gjorde jag en skinkstut åt min älskling som han får äta när han kommer hem vilket jag hoppas att han blir glad för ❤️
 
Ninni slocknade sittande på detta vis ❤️

Och Towe så här ❤️
 
Och med detta säger jag (snart) god natt och önskar mig själv, min älskade familj och alla andra nära och kära där ute ett riktigt Gott Nytt År!!! Jag ska försöka göra allt jag kan för att detta ska bli ett riktigt bra år, det behövs ❤️
 
Puss å kram❤️



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus