Idag har varit en bra dag!

Upp tidigt, Göran fick rycka in och jobba 07.30-12.00 så det blev bara jag och de tre yngsta hemma när de andra gått på skolan. 
Ninni skulle egentligen till dagis men fick vara hemma då hon skar sig i fingret igår. Nämnde jag det igår när jag skrev!?

Vi mös i soffan och byggde pussel i köket innan lunch och sen under tiden som jag nattade Theo så somnade både Lilly och Ninni så det kändes rätt tyst där ett tag. 

Jag väntade med att äta lunch tills Göran kom hem, mysigare med sällskap för honom tänkte jag och för mig också även om barnen också är ett visst sällskap men på ett annat vis 😉. 

Efter lunch så sydde jag 4 snuttefiltar ev en stor och när ändå symaskinen var framme så gjorde jag klart babynestet till Angelica som jag börjat med för några veckor sen. 



Göran och Ninni fixade ny fönsterlampa till hennes och Theos rum under tiden och sen blev det dags att laga mat.
De tre yngre skolbarnen hade under tiden kommit hem och under tiden jag sydde så hade vi läxförhör. Mest pappan som förhörde då jag var mer upptagen och inne i babynesttillverkningen 😜. 

Vi åt, plockade undan, jag och Jonna bakade kladdmuffins och maränger till skolans café, hennes tur att baka fick hon reda på idag. Det gick kalasbra i alla fall, Jonna var lugn och koncentrerad och vi blev inte störda av syskonen 😊👍. 

Melvin kom och frågade om han fick spela lite på son platta i sängen om han gjorde sig klar och borstade tänderna. Klockan var då ca 17.40 så det var inga problem för tid fanns ju. 

Vid 19.00 nattade vi barnen, Casper sover hos Tony så han gick strax efter. Ninni var lite tjurig men det gick rätt smidigt ändå och innan 20.00 sov även hon. 

Nu är det bara jag vaken, vi gick upp och lade oss strax efter 23.00, Lilly har tuttat och sover nu i sin säng. 
I morgon blir det en tur till Svenstavik. 

Puss å god natt 😘

Kommentarer
Postat av: Lina sjubarnsmamma

Vilket fint babynest du har sytt,verkligen superfint! Vad har du fyllt korvarna med? Har du följt någon tut?Blir det en liten åtta här hemma så blir det att sy ett nest;)
Är så sugen på att köpa en donkey men jag funderar på hur den funkar i snö,visst har du haft åsna? Har du lust att dela med dig av dina erfarenheter lite? Har läst att sittdelen är väldigt liten.

Svar: Jag fyller med fyllning/vadd från kuddar. Tar man helt nya kuddar så är vadden mjuk och följsam och jag packar den inte jätte hårt utan vill ha dem lite mjuka och gosiga 😊.
Jag har fortfarande en donkey och älskar den. Sittdelen är lite grund men man kan tydligen byta till Buffalos sittyg så blir de lite rymligare. Hur gammal är nr 7?
Tycker den funkar bra i snö, lite smala däck fram oönskad jämför med babytravel som jag hade innan men låser jag däcken så går det finfint 😊
Kimsan

2015-01-21 @ 09:21:25
Postat av: Lina sjubarnsmamma

ok det låter som att du är nöjd med åsnan? Nin minsting är 9 månader. Funkar vagnen för en 2 åring? Det är mest priset som får mig att backa lite,ruggigt mkt pengar för en vagn. Köpte du mono eller duo? Tittat lite på utländska sidor kanske beställa från Holland så spar man nån tusenlapp iaf.

Svar: Ja den funkar för en 3 åring att åka i också tror jag, kanske inte att ligga och sova i men den är rymligare än man tror.
Jo det är mycket pengar men ändå bra andrahandsvärde om man är rädd om den. Jag beställde från Holland. Annars säljer ju många begagnat men i bra skick 😊
Kimsan

2015-01-21 @ 15:10:21
Postat av: Lina sjubarnsmamma

Jo andrahandsvärdet är ju jätte högt så då köper jag nog hellre än ny en begagnad faktiskt. Tack så mkt för dina svar nu ska jag sluta terra dig med mina frågor ;)

Svar: Ja om man köper ny har man ju garantier också. Ingen fara, svarar gärna på frågor 😊
Kimsan

2015-01-21 @ 17:08:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus