Kastrerat katterna och Lilly ler ❤️

I går morse hade jag ställt klockan på 07.30 men Lilly ville precis tutta så jag snozade några gånger och vips var klockan 08.15!
 
Jag gick ner, försökte väcka en trött älskling som sov på soffan, klädde på mig, kastade i mig lite frukost, ringde svärmor och frågade ifall de barn som skulle vara med henne kunde äta frukost hos henne!? Och pjuh, det gick bra.
Klockan var nu 08.30 och jag gick upp och hämtade Lilly och precis då kom Hilma från sängen, jag bad henne kissa och klä på sig sin onepice. Jag bytte på Lilly, klädde på henne och satte henne i babyskyddet/bilstolen innan jag tog på en nyvaken Ninni overallen. Gick och väckte Towe, sa åt henne att kissa och sen under tiden så tog jag upp Theo som precis vaknat och tog på honom hans overall och till sist hjälpte jag Towe med hennes. 
Däremellan så var jag till soffan och puttade på Göran lite då och då (han var en aning svårväckt då han och Casper spelade dator långt in på natten och sen kikade på tv innan han somnade :P) så att han skulle vakna.
Som ni kanske märker så hade vi en aning bråttom, vi skulle vara hos veterinären i Hede klockan 10.00 och det är 8 mil dit och så lägger man till väldigt halt väglag också så blir en timma ganska knappt att åka på...
I alla fall så efter 15-20 minuter, och innan 09.00 satt vi i bilen med både barn och katterna som jag för övrigt vid tillfälle hade stoppat in i sina burar.
Någon gång under mitt ruschande så vaknade Melvin och kom och satte sig i soffan, de andra som skulle vara hemma visste att vi skulle åka på morgonen så vi lät dem sova och så talade vi om för Melvin att de kunde äta frukost när alla vaknat.
 
Vi lämnade av Hilma, Towe, Ninni och Theo hos farmor och sen begav vi oss mot Hede och vi kom fram precis i tid.
Veterinären trodde att det skulle ta max två timmar så vi fick komma tillbaka vid 12.00 och var det klart innan så skulle hon ringa, under tiden så åkte vi på en liten tur i Hede, stannade och tuttade Lilly innan vi åkte till en av pizzeriorna och fick i oss lite lunch.
 
Kastreringen gick bra och ingen av dem hade hunnit bli gravida eller dräktiga igen.
 
Benny (Görans bror) Hanne (hans tjej) och hennes son Storm kom upp från Norge vid 02.00 på natten och sov när vi lämnade barnen på morgonen men nu när vi skulle hämta dem så var de vakna. 
Vi gick in alla tre och tänkte bara stanna en liten stund men de ville passa på att dela ut lite julklappar så vi ringde hem till Casper och de andra och bad dem ta med julklapparna som vu skulle ge och komma dit de också. 
Barnen blev nöjda och glada och vi blev kvar en dryg timma, vi hade ju katterna i bilen och även om det var ganska varmt ute så kunde vi inte stanna för länge. 
 
Lite senare kom Kim och Nike på besök, Kim behövde klippa sig och så testade hon vår bärsele. Hon har mer och mer börjat känna att det skulle vara smidigt att ha de gånger man inte vill släpa ned sig vagnen. Vi har en Ergo baby som jag bytte åt mig mot en av mina sjalar, har inte hunnit använda den så mycket än men den är väldigt bekväm och i framtiden skulle jag vilja testa en Tula toddler 😊. 
 
Så blev det dags att laga middag och äta. Göran var chaufför även denna eftermiddag/kväll. 
 
Idag efter vi avslutat vår sena frukost fick vi besök av Benny, Hanne och Storm en stund, de ville hinna träffa oss en stund till innan de va tvungna att åka tillbaka till Norge och vardagen och det var jätte roligt, framför allt för barnen, att vi hann träffa dem en stund till 😊. 
 
Klockan går då fort dessa dagar så det är lov och alla sover lite längre om morgnarna. Visst längtar man lite till vardagen igen men tiden kan ju få gå lite långsammare!
I övrigt så har dagen varit som vanligt, ganska lugn förutom att det så gott som hela tiden är några av barnen som bråkar, tjafsar, är ledsna eller retas med varandra... suck... men det är välvda det är...
 
Göran har varit lite chaufför ikväll också men bara i byn då det är 40-års kalas. Dock kände sig sällskapet rätt slitna efter tidigare dagar så de ville hembygdsgården än tänkt så Göran slipper vara tillgänglig halva natten. 
 
Lilly har haft det lite stökigt med magen nu två kvällar, inte så hon varit ledsen men haft lite svårt att komma till ro. 
Hon har förresten börjat "prata" (jollra) och le också nu de sista dagarna 💕. Första gången som jag såg henne le (förutom i sömnen) var i onsdags när hon träffade doktorn. Hon log inte åt vare sig honom eller mig utan åt lampan ovanför, en sån dom sitter på en arm som man kan vinkla och flytta. 
Hon har mest pratat och visat sitt fina leende för pappan men nu ikväll när jag pratade med moster Tina i telefonen då passade det att prata och le även åt mamman. Första riktiga leendet är lika speciellt varje gång, det blir som ett lyckorus i hela kroppen ❤️. 
Just nu ligger hon här på mitt bröst och sover 💕 favoritplatsen kvällstid och det är sååå mysigt!
 
Nä nu ska jag ta mig något att äta innan det nig är dags för sängen. 
 
Natti natt 😘

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus