Ninni börjar dagis!!! Mys med Lilly 💕

Idag var det första dagen för Ninni på dagis (heter ju egentligen förskola men jag säger/skriver mest dagis).
Göran åkte iväg med flickorna strax innan 09.00, det var närmare -20 grader ute så overaller, mössa och vantar på, fleece, halsduk och sockar packade vi med. 

Göran hade tänkt stanna en stund om det behövdes, han glömde Ninnis väska med extrakläder och blöjor hemma så han fick åka och hämta. Under tiden han var borta så hade det gått bra så personalen/fröknarna sa att det var nog okej för honom att åka hem, hon har ju både Hilma och Towe där. 

Lilly sov hela förmiddagen och precis när jag lagt Theo i vagnen efter lunch (nu var det -15 grader ute) så vaknade hon och var hungrig och piggelin. 
Vi satt och mös i soffan i ca 1,5 timma hon och jag;
Så småningom blev hon trött så vi bytte blöja och tuttade, lade sedan ner henne i vagnen. Hon vaknade till lite smått men brukar kunna somna om. Jsg gav henne inte nappen så det problemet löste hon på annat vis själv;

Hon letar väldigt ofta på sina händer men hottar som inte på tummen på vänsterhanden men ibland blir det som på bilden. 
Försöker hålla hennes naglar korta men pga letande på händerna så lyckas hon ändå riva sig 😔. Tur det läker fort. 

När Lilly somnat sött så vaknade Theo 😜. Barnen kom hem från skolan precis så jsg bad Jonna hämta vagnen till bron innan de gick iväg till kompisar. Jonna och Melvin gick åt ett håll och Meja åt ett annat och Meja var inte borta så länge utan kom hem igen med kompis, precis om igår. Så roligt när de planerat tillsammans och att det blir ömsesidigt, att de turas om att vara hos varandra 😊. 

När dagisbarnen kom hem så var de trötta, speciellt Ninni! Hon hade haft det bra på dagis och de tyckte att hon var sååå duktig! Det är ju jätte roligt att höra 😊. 
Trodde det var kört när Ninni senare somnade till i soffan men det var inga problem alla för henne att somna nu ikväll, tror inte hon ens klev ur sängen en enda gång!?!!!

I morgon är det dagis igen men på torsdag ska se vara lediga då vi har tid på BVC, vi tar alla på en gång och efteråt ska jag på efterkontroll hos BM. 

Lilly ligger i sin säng och är trött men verkar inte kunna komma till ro, ska tutta henne en sväng till tror jag, kanske det hjälper!? Om inte så kanske hon har en rap eller fis på sned...?

Igår nattade jag henne i sin säng någon gång mellan 21.00-22.00 och hon sov ända tills efter 05.00 i morse eller om det var strax innan!? Lite virrig i knoppen när man är nyvaken och kikar på klockan 😜. 

Puss å god natt!

PS. Såg förresten idag när jag var ut att det nog har snöat närmare 3 dm snö de senaste dagarna! Göran skottade ju lite igår kväll och i dag efter dagislämningen tog han resten.
Och apropå snö och väder så vid middagen var det nästan -0 ute och nu är det -9 igen. Väderomslag, eller i alla fall väldigt varierande temperatur!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus