Syskonkärlek!

Ännu en dag som gått rätt fort men det beror ju så klart på att vi inte kliver upp tidigt om morgnarna utan ner närmare lunch än klockan 07.00 😉. 

Theo fick sova en dryg timma i vagnen idag, tog in honom 15.30. Tanken var att ta in honom lite tidigare men det fanns inte tid precis då jag tänkt och han var ju inte vaken utan sov så sött. 
Just nu sitter jag inne hos barnen och väntar på att han ska somna, snorig näsa, tandsprickning och att han sov sent gör att han har lite svårt att komma till ro. Tror mest det är tänderna faktiskt, 4 kindtänder har kommit inom kort tid, senast typ igår sprack två igenom. 

I morgon fyller Towe år och vi har bestämt oss för att ta en tur till Djungelhuset (ett lekland) för att fira det hela på ett lite annat sätt än ett vanligt kalas här hemma. Vi drar även med oss momma, Tina och barnen 💕. 

När vi röjde undan efter middagen och gjorde barnen klara för sängen (lite tidigare då de ville se film) så passade Casper Lilly. De satt och mös så gosigt i soffan, så mysigt att se äldst och yngst, 13 år mellan dem och ändå så stark kärlek ❤️

Ser ut som att Casper sover men det gjorde han egentligen inte 

Fortsättning följer...

Nu ett antal timmar senare kan jag skriva klart, Tina ringde så vi planerade för morgondagen och sen satte jag mig i soffan med älsklingen och äldste sonen för att kika på film och äta lite godis (som jag var mätt på efter 10 st). 

Klockan är typ mitt i natten, Lilly verkar har somnat i sin säng, svårt att komma till ro i soffan. Klockan är ställd på väckning i morgon och "ta med listan" är skriven. Nu blir det sova och ladda inför morgondagens äventyr!

Puss puss 😘


Kommentarer
Postat av: Lina sjubarnsmamma

Så fin bild,Såå mkt kärlek!

Svar: Ja det är det verkligen 💕
Kimsan

2015-01-13 @ 10:07:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus